Gå til innhold

vannkjøling til xp-m.


Anbefalte innlegg

hei, e ganske grønn når det gjelder vannkjøling, har heller ikkje utforsket vannkjølingens verden til å ha tilstrekkelig god nok kunnskap og hvilke produkter som e best.

 

min utfordring e følgende:

eg ønsker vannkjøling til min xp-m 2400+ prossesor, eg ønsker også vannkjøling til gpu(ati) og chipsett(har et abit NFS- kort). skal også kjøpe nytt kabinett/psu også som gjerne e greit å bruke til vannkjøling. har max 4000 kroner å bruke. kan dere hjelpe meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men... Waterchill er nok det enkleste, ja. Hvis du vil ha «1ee7» vannkjøling kjøper du en ekstra radiator og kjører dem i parallell, det vil si at du splitter slangen slik at vannet går samtidig/parallelt gjennom begge radiatorene. Det skal jeg gjøre hvis jeg noensinne får kvittet meg med denne helvetes BlacIce2-radiatoren min, for den har strømningsmotstanden fra helvete.

Lenke til kommentar

Hvis du kjøper en WhiteWater-blokk - det vil si en CPU-kjøler med to utgangsnipler -, bør du sette Y-koblingen så langt vekk fra CPU-kjøleren som mulig. Hvis du skal ha NB- og GPU-vannblokker i tillegg, vil jeg kanskje anbefale å kjøre dem i parallell, det vil si at du ikke setter Y-koblingen før vannet har gått helt bort til radiatoren, men dette siste punktet bør du se an. Uansett: Dette gir lavere strømningsmotstand. Dette er det veldig få som skjønner, og gjør den (redigert: Y-koblingen, altså) så kort som mulig for at det skal se pent ut. Enda bedre er det med folk som betaler i dyre dommer for å få et ½"-system, for så å sette det opp på en måte som ikke er ideell...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...