Gå til innhold

"slemme" moderatorer .


Anbefalte innlegg

*prøver ikke å uthenge noen enkeltpersoner her, ikke misforstå meg*

 

 

har oftere og oftere kommet over tråder som er stengt av den lille grunn at emnefeltet ikke er helt 100%.

da er det snakk om å stenge tråden med en gang, og ikke gi personen en sjanse til å rette det opp med en PM eller å rette det opp selv, når man ser så enkelt hva tråden handler om.

 

jeg synes denne holdningen er litt krass, og kanskje litt "æsj den likte jeg ikke helt, nei jeg bare stenger den" -aktig.

 

kunne kommet med eksempler her, men er ikke ute å henge ut noen. absolutt ikke.

 

jeg synes bare det er litt strengt å bare stenge tråden, selv om det er ganske lett å fikse det. man kan si at trådstarter bare kan starte en ny tråd, men da er det vel like greit å la personen heller få endre emnefeltet.

 

kort og godt synes jeg moderatorer burde si litt ifra på PM, eller rette opp lett synlige ting, uten å bare stenge det ned først som sist.

 

 

just my opinion

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som moderator må jeg si meg både enig, og uenig. Er det ett emnefelt som er litt dårlig beskrivende, bare en liten glipp av brukeren, endrer jeg emnefeltet for trådstarter og gir beskjed om at jeg har gjort det. Er det emner som "Hjelp meg" eller titler der man med overlegg har brukt fyll-ord eller feil orddeling for å komme rundt minst 3 ord regelen, stenger jeg.

 

Hvorfor?

 

"Hjelp meg" er noe alle burde vite er for dårlig. Det står også klart i retningslinjene at den type emnetitler ikke er ønsket. En bruker lærer mye raskere å skrive riktige emner om en tråd blir stengt. Har sett flere eksempler der vi endrer emnetittelen til "hjelp"-folk og sier i fra i PM, men hvor samme bruker fortsetter med "hjelp"-emnetitler.

 

I forumet har vi en funksjon som nekter å starte ett innlegg om emnetittelen inneholder færre enn tre ord. Noen "glupe" brukere lager da emnetitler som "Mob Il Telefon". De går bevisst rundt tre ords regelen. Man må da skjønne at den er der av en grunn, og når man da bruker minst like mye tid på å omgå den, som å finne en mer beskrivende tittel, så er det også riktig å stenge tråden.

 

Tar gjerne i mot tilbakemeldinger på dette, om dette er for strengt, eller ok. Erfaringer viser at dette er den eneste måten som funker.

 

For øvrig er denne feilpostet, da den omhandler hele forumet, og ikke bare overklokking. Flytter den.

Lenke til kommentar

Vi har heller ikke kapasitet til å følge opp alle PMene vi i så fall ville sendt om at "topicen din bør endres her:". Vi kunne umulig ha fulgt opp på at dette ble overholdt. I tillegg vil en stengning nok være mer effektivt i å hindre at brukeren neste gang også lager en dårlig topic, enn om vi bare hadde endret den.

 

Dessuten er det meningen at når vi stenger en tråd pga dårlig emnefelt, at trådstarter da skal lage en ny tråd med samme innhold, men bedre topic, noe jeg prøver å informere om nå og da :)

Lenke til kommentar

Topicene bestemmer jo om du leser postene eller ikke. Frustrerende med mange "Hjelp, Prompe, hoppeball...." som topicer lixom

 

Så lenge de har denne regelen lærer alle seg den. Neewbie med første post blir jo som oftest ikke stengt, men redigert for å lære dem akkurat dette. Regelen om topic må forbli! :)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...