Spurs Skrevet 16. august 2004 Skrevet 16. august 2004 Lurer på hva som er den beste metoden for påføring av kjølepasta på min AMD Athlon 64 3500+, og på mitt ATI X800PRO. Hvor mye skal jeg bruke, og hva skal jeg fordele med? Takk for svar!
Kultom Skrevet 16. august 2004 Skrevet 16. august 2004 Det skal være så tynt lag som mulig, og så flatt som mulig. påføres ikke av noe som er spist og kan ødlegge kjernene.
P-in-P Skrevet 16. august 2004 Skrevet 16. august 2004 Du skal bare bruke et tynt, tynt lag så du fyller ut groper og ujevnheter mellom ribbe og kjerne! Kredittkort o.l fungerer fint! Men det er også en ide å søke litt på forumet før en poster Det ligger vel en guide også her et sted!
capy Skrevet 16. august 2004 Skrevet 16. august 2004 enkelte bruker kredittkort for å lage et tynt lag, mens andre ligger en liten "ert" med pasta på cpu før de klesser på kjøleren. det som er viktig, er å ikke ha for mye pasta på. om du vil bruke ert-metoden eller kredittkortmetoden er opp til deg. jeg liker best kredittkort.
Rafael Skrevet 16. august 2004 Skrevet 16. august 2004 Jeg pleier alltid å ta en liten ert for å så jevne det litt uttover CPUen med q-tips. Funker bra, tror jeg.
devo_thj Skrevet 16. august 2004 Skrevet 16. august 2004 (endret) er en guide som heter goop-guiden på overklokking.no og her er linken faktisk: http://overklokking.no/guides/goopguide/index.html Endret 16. august 2004 av devo_thj
Spurs Skrevet 16. august 2004 Forfatter Skrevet 16. august 2004 Ok! Takk for alle svar. Da er det bare å sette i gang.... Jeg skal bruke Arctic Silver 5. Den er god nok?
maximus Skrevet 16. august 2004 Skrevet 16. august 2004 Jeg pleier alltid å ta en liten ert for å så jevne det litt uttover CPUen med q-tips. Funker bra, tror jeg. Hva du enn gjør IKKE bruk q-tips. De etterlater tråder i pastaen slik at du får mellomrom.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå