Gå til innhold

S65 og minnekort


OKHaz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg lurer eksakt på det samme. Spesielt med tanke på at det i amobils omtale av telefonen står: "En annen nyhet er at telefonen har plass for minnekort. Det er lagt ved et 32 MB minnekort som skal supplere telefonens interne minne på 8 MB, men man kan enkelt bytte ut kortet med kort i kapasiteter på opp til 128 MB. Korttypen RS-MMC som anvendes er forøvrig den samme som brukes i Nokia 7610." (http://amobil.no/art.php?artikkelid=9175)

 

Derfor blir det store spørsmålet: Er det en limit på 128 MB i telefonen, eller kjenner ikke artikkelforfatteren til at det finnes større RS-MMC-kort? (Største på komplett.no er 256 MB, http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=301253&cks=SER)

 

Til tidligere innlegg - jeg forstår at størrelse er et tvetydig begrep, men det interessante emnet her, i hvert fall for meg, er selvsagt lagringsplass og ikke hvilke kort som til nød kan dyttes inn i telefonen.

Lenke til kommentar

Da forstår jeg... :) Takk for oppklaringen.

 

Et annet spørsmål er antagelig hvor mye lagringsplass det er behov for å ha, men med kamera og videomulighet spørs det vel om ikke all plass er god plass. Noen som har erfaring med det fra (nesten) sammenlignbare telefoner?

 

Forøvrig er det da bare å glede seg til telefonen kommer i posten. Bestilt fra Tele2 i går...

Lenke til kommentar

Tror det er en bra pris, ja. Slå til før de ombestemmer seg... Jeg regner med at det ikke går noe tregere å få den hos Tele2 enn andre steder. Telefonen er så vidt jeg vet ikke tilgjengelig noe sted i Norge. Min plan er at jeg ved å bestille nå i hvert fall er ganske langt fremme i køen hos Tele2 når S65 først ankommer. (Forøvrig skal jeg flytte nr. mitt dit, og det tar vel litt tid uansett.)

 

Men dette er vel litt utenfor emnet på tråden. Jeg lurer fremdeles på om noen har noen råd om størrelse på minnekort. Er det størst mulig som gjelder, eller holder det i bøtter og spann til all vanlig bruk med 64 el. 128?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...