Gå til innhold

Noen som har (prøvd) Nokia 3220?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøpte min 3200 i dag. Godt fornøyd. Virker mye kraftigere og mer robust enn min forrige 6610. Den føltes som plastikk-juggel, denne føles som kvalitet :)

 

Meget behagelig tastatur, men joysticken er som mange andre sier litt irriterende. Blir vel vant til den etterhvert.

 

Blinkinga osv. er det bare å skru av. Var helt HORRIBELT med den på. Jeg hadde sett det for meg som ganske forferdelig, men trodde ikke det kom til å være så grusomt.

 

Kameraet er like godt som på Nokia 6230, altså meget bra. Kan også ta opp video og lyd. Overraskende god kvalitet syns iallfall jeg!

 

På 3200 er det plass til 50 bilder, og der er det 1mb minne. Jeg har 1,1mb ledig minne etter å ha slettet en del, og tror det da blir plass til rundt 50bilder på 3220 også. Så sant ikke bildestørrelsen blir betraktelig større pga bedre kvalitet på kameraet.

 

Ble veldig overrasket over batteristørrelsen. 1mm tykt, og like stort som fronten på en fyrstikkeske.

 

Godt fornøyd hittil.

Lenke til kommentar
Vi får inn 3220 til test snart og må si at vi ser frem til denne nykomlingen. CellularDude, hva med en brukertest? Du ville være den første til å lage en test av 3220!

Hva med å lese forrige innlegg før du poster?

:hmm:

 

Men jeg har dessverre et problem med min 3220 nå. Jeg får ikke vibrasjonen til å funke! Noen som kan hjelpe?

Lenke til kommentar
Det er vel feil prisklasse for BT. For denne målgruppen er ikke BT så viktig, eller? Dersom man går for en SE T610 eller T630 har man BT.

Så sant så sant!

 

Syns de har gjort noen meget riktige valg med denna telefonen. Kutta ut funksjoner som Blåtann, Infrarød og radio som folk flest ikke bruker og som koster en del, og heller fått en GOD pris!

Well done Nokia :thumbup:

 

Er godt fornøyd jeg ass! Får bare ikke tilsendt wap/gprs oppsett. Tenker jeg ringer kundeservice :hrm:

Lenke til kommentar

Kameraet til 3220 tar helt greie bilder, og det er ganske lysfølsomt. Videobildene er også greie, men i en lavere oppløsning (som på andre kameramobiler). Man kan velge standard videolengde, som er 10-11 sekunder, eller ingen grense, som er så lenge det er nok minne.

 

Jeg kan tenke meg billedkvaliteten er som på 6230, eller tar jeg helt feil?

 

Uansett, foto man tar med 3220 kommer ikke opp mot bildene Siemens CX65 og M65 tar. Jeg tror ikke noen andre VGA-mobiler klarer så bra bilder. Og da har jeg prøvd en rekke mobiler fra Nokia, Sonyericsson, Samsung og Siemens.

 

Men for å holde oss til 3220, man gjør ikke noe dårlig valg.

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar
Jeg ga ca 2400 for den. Men de skulle ha nesten 3000, noe jeg fortalte dem var kraftig overpriset. Det er for dyrt for en telefon som er priset til 250 euro utaskjærs. Prisen i butikk vil typisk ligge på ca 2200, regner jeg med.

 

Hvor i all verden var dette? Billigste nettpris er jo rett under 2000,- :nei:

Lenke til kommentar

Synes Samsung telefoner tar de beste bildene (hadde en E700) og Symbian 60 telefoner tar også ok bilder når lysforholdene er bra, men ellers kan inneholde for mye blå. Basert på Amobil.no sin test av M65 var bildene litt slørete, som ble enda mer øyensynlig med de bildene som ble tatt med GSMArena's S65 testeksemplar. Jeg virkelig håper at de har fikset dette problemet, da kommer S65 veldig veldig langt.

 

 

--------ooops postet feil...hehehe skal flytte denne meldingen...

Endret av plankton
Lenke til kommentar
Jeg ga ca 2400 for den. Men de skulle ha nesten 3000, noe jeg fortalte dem var kraftig overpriset. Det er for dyrt for en telefon som er priset til 250 euro utaskjærs. Prisen i butikk vil typisk ligge på ca 2200, regner jeg med.

 

Hvor i all verden var dette? Billigste nettpris er jo rett under 2000,- :nei:

Jeg visste utmerket godt hva den ville koste i Norge og i utlandet (avviket er ikke så stort), og visste at den ville ligge på 2000-2500 kr. Noe lavere i nettbutikk. Det ga jeg klar beskjed om til selgeren. 3000 kroner er altfor drøyt. Det var faktisk nesten 1000 kr dyrere å kjøpe den over disk enn i kjedens egen nettbutikk, og det er å drive det altfor langt. Selgeren må jo ha skjønt tegninga og urimeligheten, for når han slår av nesten 600 kroner, er det ikke for ingen ting.

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...