Gå til innhold

Småproblemer med 1557


k-nut

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg fikk idag min 1557 fra Digital Impuls, og jeg har akkurat fått lagt inn Windows.

Jeg hadde litt problemer helt fra starten med at pcen nekta å installere drivere til skjermkortet, men jeg fikk det til etter hvert. Nå har jeg begynt å se på småting med maskinen. F.eks. så virker ikke hurtigknappene. Jeg vil jo tro at jeg må ha noe slags programvare til dette, men jeg kan hvert fall ikke finne det på noen av de medfølgende cdene. Har rett og slett DI glemt å legge ved cden, eller er jeg bare for trøtt til å lete godt nok?

 

I tillegg får jeg ikke hvilemodusen til å virke skikkelig. Når jeg trykker "Fn" pg "F2" som skal være hvilemodus, så kommer det bare et pip. Hvilemodusen fungerer hvis jeg bruker "slå av maskinen" måten. Noen som vet hva som er galt?

 

Forresten, hvis noen har noe spørsmål om maskinen, så er det bare å spørre.

 

mvh,

Knut Andersen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

Jeg kjøpte den med 80 gb 5400 rpm disk. Jeg hører ingen spesiell støy fra denne, men hvis jeg vil, så hører jeg en liten høyfrekvent lyd.

 

Ved vanlig bruk så går viften bare av og til, og når den kjører på batteri så går den nesten aldri. Jeg sitter nå med strømmen tilkoblet og surfer på nettet, og viften har ikke gått på hvertfall en halvtime.

 

Det eneste negative med pcen sålangt er at ikke all nødvendig programvare fulgte med. Jeg måtte selv inn på aopens hjemmesider og finne bl.a. programvare til Trackpaden og hurtigtast-knappene. Ikke noe pes, men kjipt hvis jeg ikke hadde hatt internett tilgjengelig.

 

mvh,

Knut

Lenke til kommentar
Takk for svar. Det viste seg at jeg manglet to programmer kalt AV-mangager og Launch manager. Disse fikk jeg lastet ned fra Aopens hjemmesider.

 

Nå tror jeg alt er som det skal på min maskin. Veldig fornøyd hittil.

 

mvh,

Knut

Jeg finner ikke disse programmene. Kan du legge ut en link eller laste dem opp et sted?

 

MVH

zypher_ut

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...