Gå til innhold

George Foreaman planlegger comeback!


Anbefalte innlegg

Den amerikanske legenden innefor boksing (som i dag er prest) planlegger comeback. Han bokset mot Muhammed Ali i det klassiske "Rumble in the jungle". Han tok tapet veldig tungt. I 1977 opplevde han noe rart, han mener selv at Gud kontaktet han. Etter dette la "Big George" opp karrieren sin og ble prest.

I 1987 gjorde han comeback. I 1994 vant han verdensmesterskapet i boksing. Da var han 45 år, og den eldste som noen gang har vunnet VM i boksing. Han fortsatte fram til 1997.

I dag planlegger han comeback, i en alder av 55år, og hvorfor ikke? Hulk Hogan er 51, og en en god fribryter. Chuck Norris er 64. Lou Fierro klarer 180 i benk, han er 52. Schwarzenegger er 57, og er fortsatt sterk. Sosai Masutatsu Oyama var ubeseiret helt til han døde, i en alder av 71 år. Jeg kjenner også en 47 åring som klarer 200 i benk. Jeg tror med andre ord at Foreman kan komme langt i boksing.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Foreman er meget dyktig men i boksing er det viktig med hurtighet og teknikk. At han klarer å løfte mye i benkpress betyr ikke så mye i boksingen. Tror desverre han kommer til å bli ydmyket. Klarer ikke tyson det så kan foreman bare glemme det.

Foreman er bra trent også i dag. Tyson var ut av trening da Vi Menn intervjuet han for noen måneder siden. Tyson sa den gangen at han ikke planla noe comaback. Tyson har trent i noen måneder.

 

Foreman er forøvrig rik. Han har fortsatt mye penger igjen etter boksingen, og tjener penger på å reklamere for grillmat og å jobbe som prest.

Endret av superseven
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...