Gå til innhold

Doom3 går smooth med r9800pro asa


evgeny

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er det bare meg, eller er har ikke Doom 3 kommet hit ennå? :whistle:

Folk laster det ned og "skryter" av at de har det med slike poster som dette.

Selv om alle andre like poster har blitt stengt og advarsler har blitt delt ut er det fortsatt enkelte som ikke skjønner at prat om spille som ikke "finnes" enda er uønsket.

Rett og slett idiotisk av trådstarter...

Hvordan kan du vite at jeg ikke har kjøpt spillet i USA? Hvordan kan du vite at jeg ikke bor i USA? Ingen har nevnt noe ulovlig her. Spillet er ute i USA

Lenke til kommentar

FÅR DET OM CA 2 TIMER!!! jess!!

lovlig også, får det av en som har hatt det til test!

Han sier forresten at med hans specs p4 3ghz radeon9800xt og 512mb ram

synes han ikke at det går glatt på noe over 800x640 med med masse details og slikt. desverre.

SKal gi rapport jeg etterpå el imorra :D

Lenke til kommentar
FÅR DET OM CA 2 TIMER!!! jess!!

lovlig også, får det av en som har hatt det til test!

Han sier forresten at med hans specs p4 3ghz radeon9800xt og 512mb ram

synes han ikke at det går glatt på noe over 800x640 med med masse details og slikt. desverre.

SKal gi rapport jeg etterpå el imorra :D

han burde nok ha 1gb ram

Lenke til kommentar
Sitter med spillet selv. Har R9800Pro@XT, XP2500+@XP3200, 1GB Geil Minne. Går smooth på 1024x768 på High detail, men av og til hakker det. Merker godt at spillet SLUKER minne mitt. Så 1GB RAM er omtrent nødvendig!

 

Ps. Meget skummelt spill!! :D

Hum, om du ser mitt hardware på bunnen av svaret mitt... Tror du det vil funke fett eller? Har 1,5 GB som det står med minne...

Lenke til kommentar

burde gå greit det der.

 

jeg sitter på halvparten av hva du gjør og det er midt mellom de mye disktuterte 1gb med ram som skal fungere og de 512 mb som ikke skal fungere så altfor godt.

Dette er pc3200 ram sammen med 9700 pro og en lusen AMD athlon XP 2200+. Tror nok det er prosessoren min som kommer til å sinke.

 

Selv har jeg doom 3 i pre-release boks som jeg kjøpte på en best-buy butikk i usa for 10 dollar. Tingen går utpå at i boksen er det en figur og en plakat.Når orginalspillet kommer ut tar du med deg kviteringen så får du 10 dollar "rabatt" på spillet. Fant jo selfølgelig utav dette etter jeg hadde kjøpt boksen.

Lenke til kommentar

Spillet minnet meg egentlig bare om Half Life den gang deg kom ut. Er veldig likt bygget opp, ihvertfall til nå. De kunne godt ha spandert på en bedre story, men men. Grafikken er nais, ingen tvil om det, selv om jeg synes at det er litt "kjedelig" grafikk. Det er vel kanskje slik det ser ut på Mars :)

 

Lyden gir jeg toppkarakter! Er utrolig skremmende når du hører snøfting, pusting, slåssing og hyling rundt hvert et hjørne , og PLUTSELIG så har du et jævla sprettent monster foran deg, og en feit seigliva sa*** bak deg. Da skal du ha sørga for å ha reloada og ikke gå med lommelykta i handa, selv om det er nødvendig mange plasser. Skremmende spill, og anbefales ikke å spilles RETT før man legger seg, da blir det lite søvn første 2 timene , det kan jeg love deg :D

 

:thumbup:

Lenke til kommentar

a64 3200 1mb, 2x512 xms3200ll, radeon 9800 pro ult, 10k scsi. spiller på 1600x1200 high detail, får fra 7-50fps som er nok fordi jeg ser meg nødt til å snike meg avgårde i 0.5km/t. ble ganske skuffet av dette spillet (og jeg hadde ca 0 forventninger), gameplayet er sugent i forhold til doom\doom2. som også er noe av grunnen til at jeg spiller på 1600x1200, kan i det minste nyte grafikken. gleder meg til hl2, har høye forhåpninger til det og kommer ikke til å bli skuffet etter hva jeg har sett, og hvis jeg blir skuffet så har vi alltids cs2.

Lenke til kommentar

Av en eller annen grunn gikk spillet mye glattere på 1024x768 enn på 800x600. :dontgetit: Men jeg klager ikke, jeg. :D

 

Denne D3 vs HL2 diskusjonen minner meg forøvrig om Doom vs Duke Nukem i gamledager, da Doom var stemning men lite features og Duke Nukem var features men lite stemning. Er vel bare smak og behag hva man foretrekker... (Sier forøvrig ikke at HL2 ikke har stemning; vi får vente med å dømme det til vi har det selv...)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...