Gå til innhold

Championship Manager 04/05


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kommer to forskjellige spill ettersom at de to "teamene" som har laget CM til nå har gått til hvert sitt, og ja, begge skal lage managerspill.

 

De som "vi" ikke liker har retten til navnet Champ.Man og derfor blir mange lurt i fella og tror det bli det gode gamle spillet.... :D

 

Football Manager er det andre spillet - som er det beste (forhåpentligvis..)

 

se linkene:

FMNorge

 

Sigames (FM)

 

Eidos ( CM5)

Endret av Gunnesmo
Lenke til kommentar

eg håper at begge spela vert bra.

 

FM vert sikkert bra, med tanke på at det er dei same folka som har laga alle (?) spela i serien som står bak.

 

CM virker meget lovende ut frå den informasjonen som er tilgjengeleg, så eg trur det kan bli meget bra.

 

kva som vert det beste får vi avgjere når spela kjem ut.

Lenke til kommentar

Jeg var først sure på Eidos og tenkte at nå kom de til å ødelegge CM-serien og bare selge på navn, men etter å ha sett screenshots og lignende tror jeg det blir greit likevel.

 

FM2005: Et spill som er laget av "ekspertene", som går virkelig i dybden i realistisk fotballsimulering. Med vekt på stor database, mange valgmuligheter o.l.

 

CM5: Et spill som bygger mye på de tidligere CM-spillene, men er litt forenklet og med et annet design. Spillet blir mye raskere, og ikke like "tunge" databaser og lignende. Satser mer på større markedsgrupper enn FM.

 

Dette er hva jeg tror etter å ha lest endel. Gleder meg til begge, men mest til FM.

Lenke til kommentar

Må nok si at dere har tatt feil nå.. Jeg har sett på begge spillene og CM vil bli best når det gjelder spiller info. De skal bruke et nytt system som er brukt av mange stor klubber som b.l.a Real Madrid og AC Milan. Da går det til 100 pluss at det istedenfor lang skudd er det skuddstyrke og presisjon som stemmer riktig ettersom det er speidere som har ordnet dette. Cm virker også mer seriøst når man ser på det. Jeg skal kjøpe begge da uansett, men passe på at dere vet hva dere snakker om :thumbup:

Lenke til kommentar

Bare for og oppklare.

 

Eidos sitter med rettighetene til navnet Championship Manager og de kommer til og gi ut ett nytt spill under tittelen CM5. Dette blir et spill laget fra scratch.

 

Sports Interactive sitter med rettighetene til selve databasen og koden til Championship Manager og de skal da gi ut Football Manager 2005 (som i realiteten er en oppfølger til CM4 03/04).

 

Jeg har mine store tvil om Eidos vil klarer og lage et spill som er like gjennomført som FM (FM bygger tross alt på et konsept som har vært polert på i 10 år :p)

Lenke til kommentar

Vil "prøve" begge å bruke det som ikke bruker en time mellom hver kamp dersom de ellers er noenlunde sammenlignbare.....

 

Å spille CM er tålmodighetsprøve nr.1

 

EDIT:

Spillet vi fikk presentert er mye raskere enn tidligere CM-versjoner. Faktisk er det ikke sammenlignbart. Å starte et spill tok 25 sekunder, og all utregning av kamper samt transfers skjer i bakgrunnen. Det betyr at man kan spille kontinuerlig uten å vente på at spillet skal tenke seg om.

:w00t:

 

Gjennomført research (...)

- Ja, hvis spillet blir slik vi vil ha det så vil England gå ut på straffer etter at Beckham bommer i alle mesterskap til han er pensjonist, spøkte produsent David Prutton.

:!: :p:cool:

Endret av JEG76
Lenke til kommentar

Football Manager kjem til å gå mykje raskare samtidigt som det blir det same som før, like reelt.

 

Det nye CM blir veldig fort og er heilt nytt. Når det spelet susar av garde kjem det garantert til å skje at Arsenal, Man.Utd vil rykkje ned første året noko som gjer det ikkje akkurat til eit godt spel.

 

KJØP FM!

Lenke til kommentar

Har uansett mest tro på FM....

 

Sikkert mest for at jeg er fanatiker av det "gode gamle" ! liker ikke at ting blir nytt, når det allerede er perfekt! derfor liker jeg visjonene ti sigames & sega...

 

Men bevares, folk må jo få spille hva de vil for meg, men tanken er at jeg liker FIFA (fra EA) bedre enn alle de andre fortballspillene som skal prøve å kopiere...

 

:thumbup:

 

Time vil show !

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...