Gå til innhold

Prosjekt "smspvdhhspilh",Hjemmekino V. 2


Anbefalte innlegg

Kan tenke meg at en slik hadde kostet mellom 15000- 20000 i butikken. Nå tenker dere sikkert at jeg overdiver, men jeg tror jeg rett. Dette fordi den har bra kontrast, bra oppløsning (xga) mellom 1500-1900 ansi lumen, LAMPENE VARER I 20000 TIMER OG KOSTER I UNDERKANT AV 500 KR.

Nei, jeg tror ikke du overdriver.

Ifbm jobben (konferansehotell), har vi testet litt av hvert av projektorer, da vi skal gå til innkjøp av nye. Skal du ha et skikkelig bilde med gode farger og godt kontrastforhold, så må man faktisk opp i en slik pris!

Sist, men ikke minst; Pærene i "vanlige" projektorer har en levetid på 3000 til 4000 timer, og koster fortvekk 3-4 tusinger, pluss mÅms.

 

Imponerende resultat, Tha Sims!

Synd at jeg for min del aldri vil få "kroko" med på en slik innretning i stua, eller så hadde jeg definitivt tatt sikte på et slikt bygge. :cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk, takk!

 

Når så mange personer på et forum forteller meg at de liker kvaliteten på projektoren kan jeg ikke si noe annet enn takk og at jeg føler meg litt stolt (er vel lov å innrømme det ;) ?)

 

Takk skrue og alle andre intresserte! Det hadde gått mye tregere med projektoren hvis ikke dere hadde kommentert. Man får liksom litt lyst til å prestere når andre flinke kommenterer.

 

TAKK FOLKENS!

Endret av Tha sims
Lenke til kommentar
Hvis jeg ikke tar feil etter å ha lest guiden så er grensen på 2*2 meter og som selges på Ikea for 250 kr. Lerret på 2*2 meter eller så stort som mulig uten å miste kvaliteten på bildet. Bør være litt klaring fra golvet også. Lengden på rommet setter også en grense.

 

LUMENLAB PJ

 

Hehe.. er ikke så sikker på at grensen er 2*2m

Jeg synes at klaringen på kornet er perfekt slik jeg har det nå :yes: .

Endret av Tha sims
Lenke til kommentar
OK så er det ingen grense, men kanskje kvalitetstap på bildet.

Hva synes du om størrelsen på prosjektoren, er det verd å lage den større for å få inn 17" ?

Jeg veit ikke Noetra.. men, det eneste jeg kan si er : jeg er fornøyd med mitt resultat slik det er nå. Savner ikke høyere oppløsning. MEN, du må huske på at hvis du ønsker å bruke en 17" må du kjøpe noen linser som er dyrere.

Lenke til kommentar

Jeg har en "vanlig" projektor som en gang i tiden kostet undt 35 000kr. Og din virker som om den sikkert er like bra (om ikke bedre).

 

Er ganske sikker på at jeg har lest her i tråden et sted at du ikke har noen mulighet for korreksjon av f.eks keystone ol. Hvor plasseringsvennlig er pj'en? Atså, er det vanskelig å få den til å vise bildet "korrekt" (eller blir det trapes formet veldig lett?)? Har du noen mulighet for å korrigere dette ved manuell justering linsen? Du har vel fokus på linsen slik at du kan sette pj'en i den avstanden som måtte være ønskelig fra lerretet?

 

EDIT: Hadde vært veldig fint med noen større bilder, hvis du ikke har mulighet for å hoste dem så kan du sende dem til meg...

Endret av schmelck
Lenke til kommentar

3858210 PH.HPI-T 400W/E40 364,50

171-051 DISCHARGE HOLDER GES-E40 68,00

966 Ekspidisjonsgebyr 60,00

999 FRAKT/PORTO 80,00

-------------------------------------------------------------------------------

SUM 572,50

Inkl Mva (572*24/100= 137,28+572=709,28

 

Tha Sims:

Ringte Pervelde i dag, vet ikke om jeg er j..... uheldig eller du som er heldig, snakket med en person først, han sa at prisen var rundt 850kr for lampa uten mva, han syntes selv det var høyt, ble satt over til butikken, ble igjen satt over til inkjøpsansvarlig. Alle fant ut at lampa kostet rundt 850 kr uten mva.

 

Lurer på hvordan du fikk lampa så billig? (du handlet som privatperson el???)

 

Har endelig fått rotet meg til å prøve min Ushio lampe fra lumenlab.com, den virket akkurat som det din lampe gjorde....

:(

Dem solgte den uten fortjeneste...og den tar seg godt betalt til vanlig..så nå legger dem på..

 

Men jeg kan hjelpe den med pære fra RC vist du vil..har konto der..

Send pm

 

TaZ

Lenke til kommentar

Bøgge Bakken: Jeg tok noen bilder av min projektor igår og på bildene så ser det skikkelig dårlig ut, mye verre enn hvordan det er i virkeligheten, så jeg ble enda mer imponert over kvaliteten på bildet til Tha sims etter det!

 

Kan prøve å få tatt noen bedre bilder ikveld. Liten oppfordring til alle med pj'er der ute! Ta bilde (av bildet), så vi kan sammenlikne kvalitet!

 

BTW: Tha sims: hadde du giddet å redigert workloggen din og lagt inn de fleste bildene (og gjerne litt info imellom) i første post? Driver å sender linken til tråden til mange folk, og de gidder ikke å bla rundt i alle sidene...

 

Min PJ: Canon LV-7320.

Den var bra en gang i tiden, men nå utklassers den lett av billige pj'er.

 

Legger ved et bilde av kvaliteten (110" skjerm, målt diagonalt 4:3)

post-132-1096447184_thumb.jpg

Endret av schmelck
Lenke til kommentar
Kan prøve å få tatt noen bedre bilder ikveld. Liten oppfordring til alle med pj'er der ute! Ta bilde (av bildet), så vi kan sammenlikne kvalitet!

 

Har vært borti å sammenligne på den måten tidligere, og konklusjonen blir alltid at det er mer misvisende enn oppklarende. Det er rett og slett alt for mange faktorer til at det går an å sammenligne i det hele tatt;

 

kilde, bildestørrelse, lysstyrke, hvilken scene bildet er tatt, lerretets gain og tone, vinkel man tar bildet fra, bruk av blitz eller ikke, lukketid på kamera, kvalitet på kamera, lys i rommet,

 

Helt frem til den som ser bildet, og da kommer det også an på hvordan hans monitor er justert, og lysforhold i hans rom. Jeg har sett Hi-end projektorer med HD2+ DLP-chip fremstå som dårligere enn ukalibrerte billigprojektorer fra 2001, og DET er veldig feil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...