Gå til innhold

oppstartstid med raptor


Anbefalte innlegg

Jeg har ett hovedkort av typen AsusA7N8X-Deluxe og bestemte meg for å handle en Raptor-disk siden jeg hadde hørt så mye bra om den. Installeringen av Windows tok ikke lange tiden, men det var bootingen som slo meg, enkelte sier att de er veldig fort inne i Windows, men for min del så må jeg sitte å se på den "søte" Windows XP logoen og den hypnotiske firkantene som kjører rundt i en evig sirkel (med andre ord bootscreen til WinXP) lengre enn med min IDE disk(som brukte rimelig lang stund) .

Jeg lurer på om det er andre som har d samme "trøbbelet" med Raptoren.

 

Når jeg er inne i Winows så fungerer den knirkefritt og er så kjapp som alle sier att den er:)

 

Ps. har 36,7 GIG utgaven

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er lagt inn en forsinkelse i XP som er helt unødvendig ved bruk av moderne disker.

Gå inn i "regedit", på " HKEY_CURRENT_USER" > Control Panel > Desktop > Så ser du i lista til høyre; der ser du det står : "MenuShowDelay" - denne er orginalt stilt på 400 eller 200. Still den på 0-50 - så går det bitelitt fortere.

Lenke til kommentar

Hos meg ruller det 1,5 til 2 ganger under oppstart. Ved første oppstart av windows (før innstallasjon av skjermkortdrivere) ruller den en halv gang over skjermen. Jeg har en 74Gb Raptor.

 

Men hos meg henger den en liten stund med "fadet" bilde før den viser logoen helt og indikatoren begynner å rulle....dette er snakk om 3-4 sekunder.

Lenke til kommentar

Hvor mange disker du har tilkoblet ellers har tydeligvis en del å si. Når jeg installerte windows for første gang på raptoren (36gb) tok det meg skummelt lite tid å boote opp windows. Installerte program på program, og var fortsatt imponert. Etter hvert koblet jeg til alle de andre diskene mine (5 til), og etter det steg boot tiden en god del (selv om jeg fortsatt er godt fornøyd).

 

En raptor er definitift verd pengene!

Endret av DJ-JK
Lenke til kommentar

Jeg har samme Raptor som deg, 36,7Gb.

Splashvinduet vises i ca. 4-5 sekunder. Har ikke rukket å innstallere/fylle harddiskene så veldig mye enda. Jeg merket ikke noe forskjell på bootingen når jeg koblet til flere disker. Kanskje det går tregere når de begynner å bli fylt.

Endret av novastrum
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...