Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Konge webhotell? (Domenepartner.no) Noen bedre?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Du dreit skikkelig på leggen Hawkie etter innlegget til domenepartner, på tide å tørke vekk møkka på leggen din? 

 

Om du ser etter så korrigerte jeg meg selv, men utgangspunktet er jo selv det samme, det var ingenting annet feil enn at han hadde endret firmanavnet i brreg.

Det er jo fortsatt ett Tippesystem firma som plutselig er webhost, noe som lukter litt rart. Det er jo tross alt litt av en overgang.

 

De er fortsatt reseller for et firma som ikke har godt rykte, samt med ulovlig bruk av programmer/script. (en telefon tar det å sjekke det selv av produsenten)

 

Så jeg føler ikke at jeg har driti på leggen akkurat.

Lenke til kommentar

www.cubecart.com tilbyr ikke support pr telefon, det står faktisk på siden deres hvis du går på linken contact, så Hawkies påstand om at han har snakket med de over telefon er ren bløff.

 

Jeg har dessuten fått bekreftet over mail fra en person ved navn Alistair hos Cube Cart, som bekrefter at Cube Cart har avtale med Fantastico. Så dette henger ikke på greip. Det er jo rett og slett bare å skrive en mail til de selv. Det er synd at personer som Hawkie får lov å spre falske påstander på et så tynt grunnlag.

 

Fantastico de lux kan søkes opp i enhver søkemotor og du finner rikelig med dokumentasjon og hva slags script konseptet inneholder, blant annet cube cart.

 

Din dokumentasjon med url adresse angående Liquidweb imøteses.

 

Forøvrig kan man sjekke www.samlet.info

 

Du vil der se hvor de forskjellige tilbyderne har sine servere. USA dominerer lokasjonene.

 

Lykke til med valg av tilbyder!

 

Vennlig hilsen

Steinar Breivik

Lenke til kommentar
- Ubegrenset bandwith

- Ubegrenset emails

- Ubegrenset subdomains

Bare sånn for ordens skyld - det er INGEN i hele verden som tilbyr ubegrenset bandwidth.

 

Det er alltid begrensninger - om ikke i konkret bandwidth så i at du ikke kan overstige X antall prosent av belastningen på serveren du ligger på, begrensninger på typer filer osv.

 

Et godt eksempel her er at mange større internasjonale webhoster har helt andre priser på sine pakker (ofte mangedobbelt pris) hvis du skal hoste et pornonettsted f.eks. Nettopp fordi de da forventer en mye høyere trafikk enn de fleste andre nettsteder.

 

Som alltid: Les det med liten skrift. Og forventer du å starte et nettsted med betydelig trafikk så må du nok pent betale deretter. Hvis 'ubegrenset' bandwidth hadde vært nettopp det så hadde nok VG, Dagbladet og alle de andre store stedene satt bort hostingen sin for en tusenlapp eller to i året istedet for å bruke mange millioner på det selv...

Endret av Shimano
Lenke til kommentar
Jeg har dessuten fått bekreftet over mail fra en person ved navn Alistair hos Cube Cart, som bekrefter at Cube Cart har avtale med Fantastico

 

Fantastico?? Hvor dukker de opp her nå? Ennå et "firma" antar jeg. Hvorfor postet du ikke mailen forresten?

 

Er ikke vanskelig å finne telefonnummeret til Cube Cart, et enkelt domene oppslag så har man det.

Lenke til kommentar

Anbefaler www.hostean.net, ikke at jeg har erfaring med noen andre, men supporten er knallbra, og 11 kr mnd for 200mb med php\mysql, osv synes jeg er rimelig.

Eneste som er negativt er at pingen ligger på rundt 130ms, men i praksis merker jeg absolutt ingenting av dette på nettstedet jeg hoster der.

Lenke til kommentar
Fantastico?? Hvor dukker de opp her nå? Ennå et "firma" antar jeg. Hvorfor postet du ikke mailen forresten?

 

Fantastico De Luxe

Fantastico De Luxe is the leading autoinstaller for cPanel servers. With more than 10.000 installations, it provides more than one million end users the ability to quickly install dozens of the leading open source content management systems into their web space.

 

Skjønner ikke helt sammenhengen mellom fantastico og cubecart, men uansett, det Hawkie gjør er forsåvidt greit nok det synes nå jeg, sålenge man sørger for å ha dekning for det en sier, må nok stille meg mer skeptisk til domenepartner. Men iogmed at jeg synes det var gøy at noen hadde gjort så godt grunnarbeid pluss at domenepartner prøver å forsvare seg så vil jeg se mere posting... :D

 

Dessuten at hawkie hadde driti seg ut er jo helt usakelig, han virker jo som han prøver å advare folk mot evt useriøse aktører i markedet (uten at jeg impliserer at domenepartner nødvendigvis er det), så jeg sier :thumbup: til hawkie.

Lenke til kommentar
Ping er da uten betydning hva hosting av nettsider angår, hadde du derimot hatt en gameserver så hadde ikke jeg koblet meg til deg...

 

Ikke gøy når du trykker på en link, og det går merkbar tid før den begynner å laste ;)

Men 130ms er jo sågodt som ingenting. Men at det er uten betydning er jeg vel ikke enig i ;)

Lenke til kommentar

Kan bekrefte at CubeCart ligger som en del i Fanatstico. Er ikke kunde hos Domenepartner. Synes de bør ha en undskyldning for den påstanden som emnkelte har kommet med angående dette.

 

Dere som har webhotell med Cpanel kan jo bare gå å se selv.

Endret av Bente_kris
Lenke til kommentar
Ping er da uten betydning hva hosting av nettsider angår

Ping har definitivt betydning for websider også jo.

 

På en server i norge lastes siden umiddelbart når du trykker på en link. På amerikanske servere merker du godt at det tar litt tid før lastingen starter. Ikke veldig lang tid, men er du vant til å bla på websider på norske sider, er det nok til at det blir irriterende.

Lenke til kommentar
Ping er da uten betydning hva hosting av nettsider angår

Ping har definitivt betydning for websider også jo.

 

På en server i norge lastes siden umiddelbart når du trykker på en link. På amerikanske servere merker du godt at det tar litt tid før lastingen starter. Ikke veldig lang tid, men er du vant til å bla på websider på norske sider, er det nok til at det blir irriterende.

på en norsk er det ca 20-50 i ping og er den i usa får du ca 150-250 trur ikke du merker noe forskjell siden det er fult mulig og spille eks americas amry med så høy ping.

Lenke til kommentar

Kritikken av Domenepartner overses, da innehaver har sitt på det tørre, når det gjelder Cube Cart lisens via Fantastico konseptet, som er vel kjent og som altså Cube Cart har avtale med. Cube cart har god reklameeffekt av å være med i dette konseptet.

 

Hva angår oppføring i Brønnøysundregistrene er dette også feil. Søket som ble utført på organisasjonsnummeret er feil da et søk på org. nr 965881409 gir treff i www.brreg.no . Firmaet er oppført i de registrene som kreves.

 

Og ganske riktig, både Domenepartner og en rekke av alle disse hostingselskapene er enkeltmannsforetak, med en server som durer i USA. Betyr det at vi tilbyr en dårligere tjeneste? I Norge er over 30 % av alle selskaper, totalt sett, enkeltmannsforetak. Vil det si at 30 % av alle bedrifter i Norge er useriøse på linje med Domenepartner? Mange av disse selskapene driftes seriøst, også Domenepartner. Det som virkelig bør bekymre dere er dette.

 

Mange " såkalte seriøse" firmaer setter seg selv som administrativ kontakt på domenet ditt. Hvilke konsekvenser har så dette for eieren av domenet? Jo, rett og slett at du ikke har fullmakt over ditt eget domene! Den dagen du vil flytte domenet ditt over til en annen tilbyder, blir det sendt en request til administrativ kontakt av domenet fra den nye registraren. Det er admin kontakt som sitter med fullmakt for alle disposisjoner som har med domenet å gjøre. Admin kontakt må bekrefte mailen han får fra den nye registraren om at han godkjenner flyttingen av domenet.

 

De firmaene som setter seg selv som admin kontakt på domenet, har dermed full kontroll. Hvis de mener at kunden ikke har rett til å flytte domenet, fordi du som kunde ikke har lest det med liten skrift, om at du må si opp domenet så så lang tid før årsperioden utløper, nekter de deg å flytte det og setter domenet på en status som kalles "locked", og henviser til avtalen, som for eksempel sier at domenet må sies opp 3 mnd før årsperioden er omme. Har du ikke husket dette, er du fanget i det firmaet et år til. Hva slags kundeservice er det disse firmaene bedriver? Videre, den dagen dette firmaet pakker snippesken og finner på noe annet, sitter eieren av domenet igjen som taper, ved at han ikke får flyttet domenet sitt over til en annen tilbyder. Så lenge admin kontakt for domenet står på firmaet som er opphørt, er det ingen ting du som domeneinnehaver kan gjøre. De har eiet deg med hud og hår, og tar deg med i dragsuget av deres undergang. Du står igjen totalt umyndiggjort i forhold til ditt eget domene. Dette har flere av mine kunder erfaring med fra kundeforhold hos andre.

 

Derfor, forlang at du selv skal stå oppført som admin kontakt for domenet ditt, eller registrer domenet ditt hos andre.

 

Vennlig hilsen

Steinar Breivik

Lenke til kommentar

Hvorfor må dere være hos en norsk host? Det skjønner ikke jeg :hmm: De bruker jo ofte en amerikansk server, og som dere alle vet, det er dyrt med lønninger i norge.

 

ALLE som reklamerer med fri båndbredde er useriøse. Som det er sagt tidligere, det finnes ikke.

 

Jeg bruker en australsk host som heter www.httpme.com (serverene er i statene). De er ikke billigst, men gir meget god 24 (ekte) timers service. Meget raske servere med få kontoer (pr stk).

I plan 1 får man ($35):

- 4GB

- 40GB Båndbredde

- Kan ha 50 domenavn

- PHP/mySQL

+++

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...