Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Konge webhotell? (Domenepartner.no) Noen bedre?


Anbefalte innlegg

Var på utkikk etter et webhotell da jeg kom over dette:

 

Domenepartner.no

- 2000 MB serverplass

- Ubegrenset bandwith

- Ubegrenset emails

- Ubegrenset subdomains

- Alt av PHP, Perl, CGI, FrontPage, Java, osv.

- Ubegrenset MySQL

- SSH/Telnet

 

+ mye mere... til nette sum av 100,- kr måneden.

 

Kan det bli noe bedre? Vet dere om noen bedre tilbud?

 

##Topic har blitt endret av moderator. Vennligst prøv bedre neste gang ;) - Blib##

Endret av Blib
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel siden webhosting er en arena full av døgnfluer hvor du har betalt for lange perioder for så å miste alt når de forsvinner så tok jeg en titt på hvem som står bak selskapet(OBS de skal ha betalt for minimum 1 år av gangen):

Organization Name..........: BREIVIK TIPPE CONSULT

Organization Number........: 965881409

Post Address...............: Reinslettveien 86 A

Postal Code................: N-8009

Postal Area................: Bodø

Country....................: Norway

Phone Number...............: +47 48 17 77 68

Fax Number.................:

Email Address..............: [email protected]

 

Må si at det firmaet ikke helt virket seriøst siden de tydeligvis hadde helt andre fokus enn webhosting. Et lite oppslag på personen bak (Steinar Breivik) viser at hans hjemmeaddresse er den samme som firmaets, så med andre ord snakker vi da ikke om noen med eget kontor eller server lokasjon.

 

Alle telefonnummer oppgitt på registreringer rundt omkring er mobilnummer.

Det i seg selv synes jeg er betenkelig.

 

Domenet ble registrert 6 februar i 2004 og det er ikke så lenge siden, men min aktivitetslogg viser at det ble lagt til egne dns servere først 2 juni 2004. Med andre ord begynner alle ting å lukte litt ferskt iallefall, selv om det i seg selv ikke sier at han er useriøs.

 

Det som virkelig får alarmklokkene til å ringe hos meg er når jeg foretar et oppslag hos brønnøysund og får dette resultatet:

Du søkte på: 965881409

Organisasjonsform: ALLE

Fylke: ALLE

Kommune: ALLE

Antall treff: Ingen 

 

Med andre ord firmaet som han har brukt som grunnlag for registreringen av domenet eksisterer ikke i det hele tatt.

 

Et oppslag på hans IP addresser peker til:

 

OrgName:    Liquid Web

OrgID:      LQWB

Address:    4210 Creyts Rd.

City:       Lansing

StateProv:  MI

PostalCode: 48917

Country:    US

RegDate:    2004-03-08

 

Dette firmaet er altså til og med nyere enn den første luringen. En sjekk av dette hosting firmaet røper at det er eid av samme firma som har brukt 39 navn siden 1997 på hosting firma som har dukket opp for så å forsvinne.

 

De har hatt 18 leverandører av internett linjer og er nå svartelistet for manglende betaling hos alle 18 og bruker nå sin 19.

 

Reagerte sterkt på dette med ubegrenset trafikk for det er simpelthen ikke mulig for en seriøs aktør å tilby.

 

En sjekk hos noen av produsentene av scriptene de gir med: Agora og Cube Cart røper at det ikke er kjøpt noen lisenser som kan brukes på kunder. For Cube Cart ville dette bety en kostnad på 59.95$ pr kunde, noe som i seg selv viser at det ikke er økonomisk mulig uten at det er noen slags form for svindel i bildet.

 

 

Så slutt kommentaren bør være, er noe for godt til å være sant, så er det nok ikke sant.

Endret av Hawkie
Lenke til kommentar

B-one

ubegrenset overføring....

 

Limer inn en liste over tilbudet fra B-one jeg fikk etter å snakke litt med dem, listen er sammenlignet med Nordichosting (som visst fikk 6'er av dinside)

  • Valgfritt domene: inkludert
  • E-post adresser: ubegrenset
  • Virusvask av e-post: ja
  • Webmail, POP3 og IMAP: ja
  • Støtte for PHP: ja
  • Støtte for CGI: nej
  • Støtte for Perl: nej
  • Støtte for Imagemagic: nej
  • Støtte for Zend Optimizer: nej
  • Støtte for eZ publish: kender jeg desværre ikke, er ikke testet på serveren.
  • FrontPage 2000 og 2002 støtte: ja (frontpage mail extensions støttes ikke)
  • Støtte for Java scripts: ja
  • phpMyAdmin: ja
  • Støtte for C++: nej
  • Støtte for Python: nej
  • MySQL database: 1
  • Subdomener: ubegrenset (gælder ikke for mail)
  • Full statistikk: ja
  • Webbasert klokke: (de vet ikke hva dette er, og det vet ikke jeg heller...)
  • FTP: 1
  • Maillister: nej
  • Tilgang til errorlog: nej
  • Kontrollpanel: ja
  • Server Side Include (SSI): ja
  • Autosvar på epost: ubegrenset
  • URL Forwarding: ubegrenset gennem webside (vi tilbyder ikke DNS styring)
  • Passordbeskyttede sider: ja
  • SSH: nej
  • SPAM filter på eposten: ja
  • Daglig backup: ja (af hele serveren, kan ikke bruges af kunden selv)
  • Trafikk / overføring pr mnd: Fri (det er ikke tilladt at have downloads på siden)

Endret av BlinkyBill
Lenke til kommentar
B-one

ubegrenset overføring....

 

Ber deg være obs på disse begrensningene i B-One's betingelser:

 

1.1. Bruk

Det er ikke tillatt å ha større mengder filarkiver liggende til fri downloading eller visning uten forutgående avtale med B-one. Hensikten er ikke å fungere som en ekstern harddisk for lagring av datafiler som zip, MP3, jpg, etc., men som fremvisnings-/salgsplass for virksomheder og private.

Med andre ord tung bruk av jpg bilder er ikke lov, hmmm.

 

B-one vurderer fritt om materiale plasseres i en eller flere av de ovennevnte kategorier, og forbeholder seg til enhver tid retten til å slette slikt materiale uten varsel. Slettes slikt materiale, kan kunden ikke gjøre noe krav gjeldende mot B-one som følge av slettingen.

De kan med andre ord selv definere hva som er slike forstyrrende filer. Vet av en venn av meg som brukte dem som fikk slettet en drøss jpg's som ble brukt i websiden fordi de mente de var for "tunge"

 

Det er som utgangspunkt fri trafikk. Dog forutsettes en normal trafikkavvikling som ikke forstyrrer trafikken for andre kunder. Såfremt kundens trafikk forstyrrer andre, har B-one rett til å lukke kundens webhotell uten forvarsel og/eller til å

oppkreve en særskilt avgift for trafikkforbruket. B-one har rett til enerådig å vurdere om overtredelse har funnet sted eller ikke. Ved lukking av kundens webhotell refunderes ikke eventuelt resterende forutbetalt abonnement.

 

Når man leser dette så får begrepet fri trafikk en helt ny mening, nemlig at du får fri trafikk så lenger du ikke bruker for mye av vår båndbredde. Nei i slike tilfeller velger jeg noen som er forutsigbare når det gjelder hvor mye man får bruke.

Lenke til kommentar
Når man leser dette så får begrepet fri trafikk en helt ny mening, nemlig at du får fri trafikk så lenger du ikke bruker for mye av vår båndbredde. Nei i slike tilfeller velger jeg noen som er forutsigbare når det gjelder hvor mye man får bruke.

Enig i at det der ikke akkurat var fint lesestoff...forslag til bedre og mer forutsigbare?

Tenkte å bestille fra B-One snart (har ikke handlet med dem ennå, men brodern har og han er fornøyd).

Men når du påpeker disse punktene i vilkårene, og henviser til kamerat som får slettet bildene som utgjør siden (forstod jeg det rett?), stiller saken seg litt annerledes.

:)

Lenke til kommentar
og henviser til kamerat som får slettet bildene som utgjør siden (forstod jeg det rett?)

 

Ja du forstod helt rett. Han hadde en vel besøkt webside med portfolio av hva han hadde laget for andre (som jo betydde bruk av jpg bilder) og de slettet hans bilder som var større enn 60kb fordi de mente at de var for store for normal web bruk.

 

Jeg har selv brukt over 30 webhoteller med meget blandet hell, til slutt gikk jeg og en rad andre sammen i et server kooperativ og har nå egne servere på super linjer hvor vi har full kontroll, og de eneste begrensninger vi har er de totale ressurser vi har tilgang på, og vi fordeler betalingen etter hvor stor prosent andel av de samlede ressurser vi bruker. Selv stilte jeg opp gratis med lisenser til win 2003 server og mssql. Så i dag har vi et koop med 30 personer, 2 servere som står på 24mbit linjer. Her har vi tilgang til alt vi ønsker og et par av gutta har tilogmed hatt det gøy og plassert ut noen XBOX maskiner med Linux for å teste, og det funket kanonbra.

 

Dette er en løsning flere burde gå sammen om. Det koster oss litt mer enn webhotell, men vi vet hvem vi ringer til om det er noe feil (vi ringer jo direkte til hverandre så support er jo ikke problem). Vi har i prinsippet ubegrenset båndbredde og tilgang på vanvittig bra ressurser på maskinvare siden.

 

Selv er jeg en tung bruker i koopet, men jeg har da for mine 4000 kroner i året hosting for 18 domener, med 120GB diskplass, og 28 MSSQL databaser, 15 mysql databaser, php støtte, aspx støtte, og mitt forbruk ligger på ca 500GB transfer i måneden.

 

Det kan egentlig ikke bli billigere enn det.

Lenke til kommentar

En kamerat var kunde hos B-One, men skiftet til Surtown. B-One var lite behjelpelige med å flytte over domene-navnet over til Surftown, det tok utallige mailer før de endelig gav etter. Tydeligvis betyr ikke tidligere kunder noe for dem, med en gang de er ferdige med å melke penger fra dem, driter de i dem.

Det er iallefall mitt inntrykk.

Lenke til kommentar

Glemte vel å nevne at når kameraten min bestilte flytting, så koblet B-One ned dns og webområdet øyeblikkelig og trenerte ganske lenge overføringen (selv om det var betalt ut året). Hans website var nede i 3 uker i forbindelse med overføringen.

Lenke til kommentar

Innlegget om Domenepartner er direkte feil.

 

Hvis du søker på organisasjonsnummeret vil du finne dette:

 

http://www3.brreg.no/oppslag/enhet/detalj....orgnr=965881409

 

 

Grunnen til at informasjonen ved whois oppslag på domenet, og info i Brønnøysundregistrerene ikke stemmer overens er fordi firmaet byttet navn nylig, og navnebyttet er ikke meldt inn til Norid, slik at infoen i whois stemmer. Dessuten er det ikke mulig å registrere et .no domene uten gyldig org. nummer i Brønnøysundregistrene. Firmaet ble registrert føste gang i 1995. Du burde likevel klart å funnet Domenepartner i Brønnøysundregistrene hvis du hadde søkt på organisasjonsnummer. Dette er fullt synlig ved et whois søk på domenet.

 

Når det gjelder Cube Cart er det direkte feil. Les nå hva som står på nettsiden deres før du går offentlig ut: www.cubecart.com

 

Det står at for å fjerne copyrighten må du betale de 60 dollarne pr domene. Programmet er til fri bruk hvis du velger å bruke det med Copyright'en påført nettstedet.

 

Dessuten, hvis du går inn på domenepartner sin nettside på denne adr:

www.domenepartner.no/admin.html og går inn i demopanelet som ligger ute, går du inn i Fantastico modulen og videre under Cube Cart. Du vil se følgende link inne i installasjonslinken til programmet:

 

Purchase license to remove copyright:

https://secure.cubecart.com/

 

 

Det betyr at når du installerer programmet blir det installert med Copyright symbolet på siden. Vil du FJERNE copyrighten er det avgift pr domene, og du får kun fjernet denne via linken i kontrollpanelet.

 

Når det gjelder Liquidweb, hvordan vil du dokumentere dette?

 

 

Vennlig hilsen

Steinar Breivik

Lenke til kommentar
Du burde likevel klart å funnet Domenepartner i Brønnøysundregistrene hvis du hadde søkt på organisasjonsnummer

 

---- Edit ---- Brreg var nede en stund, så du har rett, det var registrert. Korrigerer meg selv derfor på den ----

 

Hvis du ser på mitt søk på brreg.no så er det søkt på org nummer og der kommer dere opp med 0 og niks.

 

 

Når det gjelder Cube Cart er det direkte feil. Les nå hva som står på nettsiden deres før du går offentlig ut: www.cubecart.com

 

Om du leser Cube Cart's lisensbestemmelser så er INGEN kommersielll aktivitet lovlig uten lisens fra dem. Noe de selv bekreftet etter en telefon. De oppga også at ingen hosting tilbyder kunne legge ut den pakken da de ikke har lises for re-distribution.

 

Om du slår opp på Liquidweb vil du oppdage at det er eiet av et hosting selskap som har vært gjenstand for en mengde oppslag i amerkanske media. De har skiftet navn med jevne mellomrom. Dette er public record og du kan selv lett slå det opp.

Endret av Hawkie
Lenke til kommentar

Sjekket litt opp rundt domenepartner.no

 

bare to DNSer og ns1.domenepartner.no og ns2.domenepartner.no står mest sannsynlig rett ved siden av hverandre fysisk.

160ms + i ping

Ingen telefonnr på sia for kontakt ved f.eks. nedetid, antar kunder får nr de kan bruke

Ingen info om hvor mye guffe serverene har, men de hoster 300-400 "sites"

Alt hostes fra USA

 

Sikkert billig og bra, men jeg ville ikke brukt dem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...