Gå til innhold

Chess Kan vi stole på De?


Anbefalte innlegg

Chess skulle sette ned prisene på alle abonnement den 01.06.04, dette er bare gjort på King med 10 øre på samtaleavgiften. Idar Vollevik har den 04.06.04 sagt at GPRS prisene skulle settes ned i dag 07.06.04 slik at Chess også var prisledende på dette! Noe som heller ikke er gjort. Fikk en mail med disse prisene på GPRS for Chess kontant: Opp til 0,5 MB 0,10 kr, fra 0,5 til 20 MB 0,015 kr, Over 20 MB 0,010 kr. Noe jeg ikke finner noen steder på Deres sider og langt fra prisledende. Heller prisledende i høye priser, kan vel ikke være det Idar Vollevik mente, hehe! Vi bør fortelle han om dette, oppfordrer dere til å sende han en e-mail [email protected]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja Chess har vært de dyktiske på å presse prisene nedover, ingen tvil om det. Men jeg synest at det er viktig at man står for det man sier! Og vi som forbrukere kan også være med på å rette opp urett. Vi som forbrukere bør minne Chess på sine lovnader, og fortelle de at vi følger med! Chess har altid vært klart dyrest på GPRS, men vet de fleste forbrukerene noe om det, nei! GPRS trafikken står for mer og mer av kostnaden ved å ha en mobil. Derfor bør vi ikke bare sitte å se på!

Lenke til kommentar

Er stadig i kontakt med chess kundeservice for å få opplysninger.....

Problemet med Chess er at de ikke kan få frem god oversikt på nettsiden....

Jeg har også fått beskjed om gprs prisene (nevnt ovenfor)...

Og når det gjelder "Roaming"....Den ene dagen kan man ikke bruke chess kontant i utlandet og den neste kan man?.....

 

Kan vel ikke være så fryktelig vanskelig å få opp en oversiktelig side på chess.no med de forskjellige abonnentene (også chess kontant) om hva de inneholder og til hvilke priser???

Lenke til kommentar

jeg synes likevel vi skylder chess en stor takk, hadde ikke de kommet på markedet ville prisene vært høyere enn de er idag, og chess har dratt med seg andre lavprisselskaper. dumt at de er så dyre på gprs, men om det går alltids an å bytte til talkmore om en er misfornøyd med chess :yes: håper det går an å roame med kontant...

Lenke til kommentar

hehe stole på chess ja... hahha for en topic a gitt.

 

Idar Vollevik heter egentlig Igor Vladowski.. Er russisk mafia.. Må ikke finne på å stole på han.. Hørt han har skutt folk som ikke har betalt regninger etc.

 

Neida fra spøk til revolver, tror man stole fullt ut på chess. Som en annen kar sa over her, vi hadde garantert ikke hatt det prisnivået vi har idag, hvis det ikke hadde vært for chess. Og jeg synes chess er flinke til å følge opp priser jeg.

 

At det kan ta ei lita uke eller.no må bare folk leve med, isteden for å sutre. Chess er eksempel på et lite idealist firma som tar kundene sine alvorlig.

Lenke til kommentar

altså chess gidder hvertfall å gjøre noe med prisene sine, se f.eks på telenor og netcom, de har jo ikke gjort noe i det hele tatt ennå. med tanke på at chess er et mye mindre firma enn de to der, og følger opp så bra, så syns jeg at folk skal slutte å klage. Idar prøver å nå ut til sine kunder, hører mye på sine kunder, si et annet selskap som gjør det samme? hadde det ikke vært for chess, så hadde vi aldri i verden hatt så lave priser som det er nå. vær fornøyd slutt å klag.

Lenke til kommentar

:thumbsup: for Chess! Har vært kunde der lenge og ingen ting å klage på. Kun en ting, sidene dems er noe ustabile og noen ganger lite oppdatert. Men så lenge jeg får laveste telefonregninga fra Chess og gjennom to år ikke har hatt noe å utsette på dem vil jeg si at Chess er en positiv ting! Ikke minst til å stole på..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...