Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Vel nå har jeg prøvd en beta av Soldier of Fortune II i ca 30 min.. selv om jeg må dra ræva mi tidlig opp om ca 4t.

 

Hva kan jeg si .... ikke så bra som jeg hadde trodd :sad: dessverre .. håper dette er en tidlig tidlig veldig tidlig beta.

 

Ikke noe annet en gamle sof, med en dråpe bedre grafikk. Ja du hørte meg. Mohaa knuser denne lett, ser nesten ut som en mod bygget på UT motoren (for å ta litt hardt i) . Jeg som tenkte å kjøpe dette spillet :sad:

 

men men som sakt beta .. godnatt *snork*

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


On 2002-04-12 08:36, the_ruthless skrev:

Dreadlord, kan du brenne & sende til meg i Posten?

Det er ingenting galt i spørre etter beta'er?


 

Enig i det Ruthless. jeg tester alfa/beta for å se om jeg gidder å kjøpe spillet. for å si det sånn. alfa v til unreal2 ser 10 ganger bedre ut en dette (men så er det en mye bedre motor også da). jeg måtte nesten vri meg i smerte da jeg fikk se resultate av beta til sof2.. tro meg , du vil ikke ha den. sof1 er et bedre spill. Jeg vet ikke når gutta i raven har tenkt å slippe dette nåverende makkverke. Det er maaange ting de må forandre om spillet skal kunne hamle opp med de fps som har kommet den siste tida. Som jeg sa tidligere så suger grafikken. De snakker om realisme i dette spillet. hahah laugh my ass of! Verre arcade/ sega look alike har jeg ikke set på lenge. Kan ikke tro dette er bygget på q3 motoren. Fatter det ikke.

 

Og om jeg så skal si det så håper jeg ikke de har tenkt å slippe dette spillet ut snart. i så tilfelle ser jeg for meg en laaang utsettelse. alt annet vil være en tabbe.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-04-12 08:36, the_ruthless skrev:

Dreadlord, kan du brenne & sende til meg i Posten?

Det er ingenting galt i spørre etter beta'er?


Jo, det kan det være. Det kommer helt ann på hva slags policy den enkelte distributør/utgiver har for beta-versjonen. Enkelte beta-versjoner er ment for intern bruk, og da er det ulovlig å spre den. Betatesting foregår også ofte i lukkede grupper, hvor du blir klart og tydelig forklart at versjonen _ikke_ skal spres til andre. Til og med skjermbilder og informasjon er ulovlig å spre av og til.

 

Noen beta-versjoner er offisielle selvsagt. Men jeg har ikke sett noen offisiell beta-versjon av SoF II enda. Hvis den er offisiellt utgitt, kan dere legge en link eller flere til den da? Hvis det viser seg at den ikke er det, stenges denne tråden snart. Da vi ikke er interessert i piratkopiering og ulovlig virksomhet her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...