Gå til innhold

Explorer Restarter


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har et lite problem når jeg går inn på mapper, spesielt hvor det ligger filmer. Exploreren restarter bare plutselig uten forvarsel, men avogtil med feil melding. Jeg har tilog med reinstallert windows, for å se om det hjalp, men det hjalp ikke så mye, eneste at det forminsket litt restartinga, fordi før jeg reinstallerte klikka Explorer bare når jeg gikk inn på Min Datamskin.

Så noen med noen gode forslag?

Takk...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du snakker om explorer, ikke selve Windows ikke sant?

 

Hvis problemet var tilbake med en gang etter du reinstallerte windows så vil jeg gjette på hardware-feil.

 

Det kan f.eks være feil på f.eks ram'en din. Det har skjedd med meg og da kræsjet maskinen ofte og uregelmessig. Det kan også være en skade på cd-platen som gjør at noen filer ikke blir lest skikkelig under installasjon.

 

Har du prøvd med andre operativsystemer på den samme maskinen?

Lenke til kommentar

Jeg snakker om explorer ja, Det kan være mulig med HW feil, men maskiner krasjer liksom ikke den bare restarter explorer.exe prosessen,

Har ikke prøvd med annet os enda, skal legge inn 2000 server på en anne partisjon snart, så vi får se.

btw. takk for svar

Lenke til kommentar

Jeg har også dette problemet. Skjer oftest (men ikke alltid) når jeg roter rundt blandt film-filer. Men hos meg hjalp det IKKE å avinstallere XviD codecen. Explorer restarter fremdeles av og til. Alt på desktopen forsvinner, alle explorer-vinduene forsvinner, og mange av ikonene i systray forsvinner.

 

Virus, spyware og hardware-feil er utelukket. Har også prøvd alt av oppdateringer, reinstallasjon av XP og har søkt som en helt på google. Fant mange tips på google, men ingen som hjalp. Regner med at det er Microsoft som har floppa igjen. :laugh:

 

Jeg tror jeg blir Gæern! :(

 

I Event Viewer får jeg følgende feilmelding:

 

Event Type: Information

Event Source: Winlogon

Event Category: None

Event ID: 1002

Date: 09.05.2004

Time: 00:51:25

User: N/A

Computer: EXDEATH-666

Description:

The shell stopped unexpectedly and Explorer.exe was restarted.

Lenke til kommentar

Hvis jeg tolket deg riktig så har du nettopp re-installert og problemet er tilbake? Da er det enten en feil pga et program du installerer eller en hardware feil.

 

En av maskinene mine fikk også feil i expolrer.exe til stadig og enkelte blue-screens. Det skjedde også uansett hvilket OS jeg installerte. Det hele viste seg å sannsynligvis være dårlige ram-brikker som nå er sendt inn til forhandler for bytting.

Lenke til kommentar

Det er ikke RAM-feil (har kjørt memtest86, Prime95, og masse benchmarks), og jeg får heller aldri blue-screens. Jeg kan kjøre et tonn med programmer samtidig men det er KUN explorer som klikker. Alle de andre programmene kjører like fint etterpå.

 

Å finne ut hvilket program som klikker etter en re-installasjon er ekstremt vanskelig da det er umulig å framprovosere feilen. Av og til kommer den etter en dag, og av og til klikker det 5 ganger på 5 minutter. :(

 

Men jeg mistenker at det har noe med codecer/videofiler å gjøre siden det oftest skjer når jeg roter rundt i skuffer med videofiler i.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Hmm.... når har jeg plutselig samme problemet, men det er ikke xvid.ax som forårsaker feilen denne gangen, men ole32.dll som gjør at prossessen explorer krasjer. Jeg har lettet en del på nett og har prøvd alt mulig, men får ikke explorer stabil igjen....

Kan noen hjelpe meg?

Lenke til kommentar

Jeg fant utav feilen hos meg. Det var softwaren til Siemens-datakabelen (til C60) som fikk explorer.exe til å restarte. Avinstallerte denne og har aldri hatt en eneste feil etter det.

 

Edit: Selv om det oftest klikka når jeg var i nærheten av video-filer så hadde det altså ingenting med det å gjøre.

Endret av sedsberg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...