Gå til innhold

Hva synes dere om den nye updaten av CS 1.6?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Alt det er snakk om er tilpassning. Man tenker litt mer før man rusher på og drar fram AWPen nå, eventuelt at man drar den fram 2 sekunder før man kommer rundt hjørnet i stedet. Spillestilen er nesten identisk, bortsett fra at man ikke bytter bort til kniv for å løpe rundt et lite hjørne. I prakstisk spilling har det ikke så veldig mye å si, så fort man har blitt vant med selve delayen (gikk på en smell eller to i de første kampene, men etter det går det stort sett greit).

 

Scout har også en liten delay, men autosniperene har det ikke. De har dermed blitt enda litt mer attraktive å kjøpe. Det hele er en balansegang... Ellers må jeg si at jeg trives veldig mye bedre med updaten som kom for to dager siden, med fiksa sikte og det gamle hs-ikonet.

Lenke til kommentar

Det er fordi du ikke bruker awp selv.. Nå må man campe for å kunne bruke awp.. Rush er nå umulig... Er du skilled er det ikke no problem å ta en som bruker awp likevel (med 0 delay på scopen)... Det er nesten ikke no vits å være skilled nå lenger... Hvorfor adde delay på scout da?? Det er hvertfall høl i huet!

Endret av XzysteRr
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...