Gå til innhold

Gratis nedlastbare nettleser spill


Anbefalte innlegg

som tittelen indikerer, jeg er på jakt etter ett web basert spill som er gratis (GNU/GPL/freeware), likner på planetarion og/eller Imperial Conflict som man kan laste ned og installere på en web server jeg har stående, denne er fedig konfigurert med Perl, PHP og MySQL.

 

dette skal da brukes på div små LAN uten internett, der man kan spille mot hverandre en sen lørdagsnatt når man er tom of ideèr og er drittlei CS.

 

en ting som er nødvendig er mulighet til å justere hvor for 'ticket' går, å sitte og vente i en time o.l. før neste turn er ikke ett alternativ.. ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har funnet noe som er kalt Quantum Star SE men etter det jeg kan lese om det så ser det ut som om det er ett slags freelancer/elite ting hvor man har ett romskip og flyver rundt i galaxer.

 

sliter med å få det installert, alt går etter boken, får ingen feilmeldinger, framsiden ser bra ut og jeg får laget konto men ikke pokker om jeg får logget inn. hverken med admin kontoen eller andre konto'er jeg lager, blir kasta rett tilbake til login sida.. :(

de samme folka har og laget ett annet spill kalt Solar Empire, hva det er for noe er jeg ikke helt 100% sikker på, men en ting vet jeg, det er nesten klin umulig å få installert og installasjonsguiden er svært mangelfull og hjelper ikke på å forstå hvordan man installerer spillet på webserveren..

 

Edit: typo..

Endret av Prelude
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...