Gå til innhold

Går skjermen min i stykker..?


Lsnake

Anbefalte innlegg

Har i det siste oppdaget en skummel skjelving i bildet. Noen ganger er den der ikke, andre ganger er det fælt å se på. Har ingenting som kan påvirke skjermen, har skjermede høytalere som står på god avstand fra skjermen, og ellers ingenting.

 

Om jeg "slår" litt i skjermen blir det ofte bedre..akkurat som en gammel tv.

 

Frykter at det er noe kødd med bilderøret eller noe, men jeg har ikke peiling.

 

Noen ide?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tar nok snart kvelden ja...

 

Omtrent sånn var min forrige skjerm også mot slutten. Men den var dårlig lenge så jeg fikk problemer med øynene, klarte ikke alltid å fokusere ordenlig. Peip gjorde den også. En dag jeg skulle skru den på begynnte det bare å knittre i strømforsyninga. Heldigvis hadde jeg bestillt ny 19" et par dager tidligere :)

Lenke til kommentar

Eg har ein 17" på loftet som ryker og lukter når den blir påskrudd. Har også ein 17" som er merkelig; den har ein grønn skygge på alt, spesielt tekst. Av og til slår den seg av og kjem på igjen etter eit par minutter, og har ofte rykninger der bildet blinker, blir lite for så å gå til normal størrelse igjen.

 

Ellers funker den, så eg bruker den til den begynner å ryke og lukte, da er det på tide å skifte ut.

Lenke til kommentar
Det virker som om mange nye skjermer er av elendig kvalitet! Har sett så mange skjermer som ryker, eller blir uskarpe etter så lite som 2-3 år. Noen etter enda kortere tid. Har bl.a. en 16 år gammel phillips monitor som fremdeles er omtrent som ny.

ENIG!!, bruker na en gammel IBM 17" skjerm som har blitt brukt helt siden pentuim 733mhz komm ut, brukt sa og si hver dag siden det og bildet er krystallklart......... kjører 100hz på 1152x864 (eller.no), knallskjerm

Lenke til kommentar

Jeg har en Samsung 1100p 21". Etter nesten et år skrumpet bildet inn og jeg fikk en ramme på 2-3 cm rundt bildet, som ikke kunne fjernes. Fikk byttet skjermen for 4 mnd siden. Den nye skjermen får nå av og til et til dels kraftig rødskjær, som forsvinner når jeg slår skjermen av og på igjen. Det er vel ikke lenge til den ryker den også.

 

Enten har jeg vært maks uheldig, eller så er dette dårlige skjermer. Skjermen er vel en av de billigste 21-tommerne man får tak i, men etter min mening har den et meget godt bilde til den prisen.

Lenke til kommentar

Min 19" Hyundai (q910) tokk også kvelde rett etter jul, var ca 6 måner gammel. Hele bildet ble hvit og dem peip fikk det heldigvis på garantien da. Har også en hp 19" (hp91) som ser ut som den skal ta kvelden (1,5 pr gammel) mens gamle philips 21 crt skjermen funka som en volvo i 7-8 år før jeg kasta den ut av plassmangel (var ikke liten nei).

Lenke til kommentar

Veeel...et bilderør slites ut...er ikke akkurat fint når det er noen år gammelt og har stått på noen timer - spesielt ille hvis det står slik til at sola får tak på skjermen...når en skjerm er fem-seks år gammel er den som regel utslitt...ville ikke turt å la en skjerm som flimrer stå på alene, har sett en tv-brann, og en skjerm-brann, og det går FORT :scared: !!!

 

Husk å la windows slå av skjermen etter en tids inaktivitet, ikke bruk fancy skjermbeskyttere :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...