Gå til innhold

Dette foregår på TG02 :


Anbefalte innlegg

Hehhee, så utrolig flaut det må være.. hehehehhe ;D

Sjekk linken under, mulig den har florert ei lita stund, men jeg flira godt likevel :lol:

 

++URL FJERNET AV MODERATOR++

 

_________________

Lurer du på hvordan en tupè ser ut etter å ha blitt sprengt?

Se her:

Goma

 

 

[ Denne Melding var redigert av: kilogram på 2002-04-01 18:30 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Rimelig drøy den der, ihvertfall hvis den ikke er fake og hun vet om det.. Synes da faktisk mest synd på de som tok opp den lille filmen der; sikkert noen pubertale umodne kvisetryner som tilbrakte resten av TG på do med å ronke etter den lille opplevelsen de nettopp filmet.

Lenke til kommentar

hmm.. for det første, hun fingra seg ikke.. hu klødde seg på magen. de som filma, er tatt, og anmeldt til politiet, og utestengt fra alle fremtidige tg! og det er kanskje like bra.. det var UTROLIG dårlig gjort.. og hvis man faktisk TROR på at hun fingrer seg, er du garantert jomfru, og du tenker med FEIL hode!

Lenke til kommentar

Det var utulig kipt gjort av de som filma det. Jeg tviler på at ho gjorde det. Vis ho skulle gjøre det hadde u sikkert tatt den soveposaen helt opp sa at ikke perverse drittunger kunne se hva hu gjorde. Håper at det ikke skremte ho og andre jenter til og dra på tg, syns virkelig syn på jenta. Hørte at de som lagde filmen hadde blitt tatt, de skal vist ha blitt politianmelt og blitt utestengt fra TG for livstid. Det er bare rykter jeg har hørt men jeg håpser virkelig at de stemmer. Vis det er noen jenter som leser dette. Ikke ver redde for og fra til TG. Det er utulig morsomt der. dessverre er neon barnslige unger som ikke skulle ha vert der men må bare ignorere det.

Lenke til kommentar

Monhart, om dei har vorte anmeldt for æreskrenking, eller kva dei no vart anmeldt for, trur du ikkje at du og kan verte det? Uansett, så fjerna eg linken til filmen. Siterer under tvil punkt 4 i retningslinjene: "Rasistisk, pornografisk eller diskriminerende materiale er forbudt". Slik eg ser det, går dette under diskriminerende materiale.

 

mvh.,

Vegard

moderator

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...