Gå til innhold

Rele-kontakter for PC


Anbefalte innlegg

Jeg leter etter kort til PC med rele-kontakter og evt. analoge innganger. Vil koble til temperatursensor til analog inngang, mens jeg vil bruker relekontakter for å skrue av og på forskjellige ting. Noen som har erfaring med programering av slike ting evnt. vet hvor jeg kan kjøpe sånt? Noen som har hørt om tilsvarende prosjekter? Skal lage varmepumpe!

 

Takker for hjelp :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er et prosjekt på Overklokking som heter Hauk.

http://www.overklokking.no/annet/hauk_2/index.html

 

Det finnes en del ferdig kort fra National Instruments, Electronics, og Metric, men det er ikke for hobbymarkedet så det blir svindyrt.

http://www.ni.com/

http://www.elektronix.no/

http://www.dataq.com/

http://www.measurementcomputing.com/index.html

http://www.cyberresearch.com/

Lenke til kommentar

Jeg lagde en ting som ligner veldig mye på hauk..... Den bruker parallelporten og styrer 12 releer. Jeg har lag egen programvare til dette siden jeg ikke fant noen andre som kunne styre alle 12 kanalene (OK, parallelportmonitor klarer det, men jeg ville ha et orndtelig et...

 

Jeg har brukt "noen" timer av ferien til programmering nå og kommer til å legge programmet ut til fri nedlastning på nettsiden min om ikke så lang tid.... Det gjennstår bare småting som hjelpfil, tilsfil og install til det er ferdig... Altså det er egentlig ferdig, det bare mangler den siste finishen......

 

Er det forresten noen som har lyst til å hjelpe meg med litt grafikk?

Noen som er gode til å lage tøffe bilder som jeg kan bruke til et splash screen som vises mens programmet loader? kunne tenke meg et med målene 265x160 pixler. i bmp format.

 

Setter opp sida så snart jeg får tak i et dns domene jeg kan bruke til serveren min.... gidder ikke sette den opp siden den endrer ip av og til... husker jeg så en side en plass der jeg kunne få meg et gratis dns domene som oppdaterte ip'n via et programm jeg kjørte i bakgrunnen på pc''n... Noen som har url'n til denne sida?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...