Gå til innhold

Stillegående filserver


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ITX er litt dyr syns jeg, du kan jo skaffe rimeligere utstyr som yter bedre og har bedre utbygings muligheter til flere pci kort med ata eller sata for å ha inn flere billig hd-er.

Feks MSI KM2M combo-L som har gått opp i pris fra 364 til 500 @@ med en kjøleribbe for 114kr og en rheostat slik at du kan regulere på vifte hastigheten. Bygga et par sånne for noen uker tilbake og hver PC med gammelt 128mb minne + 8gb discer og 1.3-1.6ghz cpu-er kostet ikke mer enn ca 2000 med en enkel IN-Win miditower.

Lenke til kommentar
Nei, ITX med SATA porter blir for porno!  :devil:

Hadde ikke vært usansynlig heller,for det er tross alt bare dumt av Via å bruke store klumpete Ide porter med flate stygge ide kabler som tar opp enda mer plass, istede for en finfin liten sata kabel og plugg :love: .

Som jeg tror da, så er det sånn med at ITX skal vara billig PC. Og så lenge den er billig og SATA har ikke blitt mainstream ennu så ville ikke ITX ha SATA porter. For det første om dem hadde utviklet en ny brikkesett som støtta SATA på ITX så ville det vært for dyr å selge det når den ble ferdig, så dem venter heller et par mnder til år. For først må dem selge det dem har spredt ut på markedet også senere etter at den har blitt gammelt :thumbs: da kommer dem med en ny serie, men så lenge dem har ingen konkuranse på dette markedet så kan dem jo bare ta det helt med ro. Fett å tjene på det gamle så lenge det er billig å produsere :p *host* Telenor ISDN

Lenke til kommentar
Kjøp et s-ata pci-kort til det. Ikkeno problem.

 

http://www.psdata.no/prodSearch.asp?IT=102...lAction=details

 

Feks.

Den der var jo veldig dyr da

Kansje ett av disse 2 ville vært ett billiger alternativ

http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=118201&cks=PRL

http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=120099&cks=PRL

Nå så jeg ikke primært på pris da, det var heller for å komme med et innspill/ide til løsning på spørsmålet. Tok bare det første jeg fant, for min del kan han få det fra kina, det har ikkeno med saken å gjøre. Han spurte IKKE etter den billigsta løsningen, han spurte etter en LØSNING.Og den fikk han, det blir opp til han å finne det han vil ha basert på hva han ønsker.

Endret av slowcooler
Lenke til kommentar

Jeg bryr meg ikke så mye om hvor mye det koster (noe sunn fornuft har jeg da). Bare det ikke durer så utrolig mye. For det gjør det jeg har i dag. Og det er digert. Jeg skal bare ha noe jeg kan slå på en gang og "glemme" som surrer og går uten å bråke, men som tar diskene mine. Det gjør ikke dagens løsning med hercules r9800pro, xp2500 varmeovnen min og powersupply på over 300w..

 

Takker for inspillet om pci, tenkte jeg faktisk ikke på. Så at via kommer med noe som heter nano itx der dem har presset med en enkelt sata og en ide, men det er ikke bra nok.. må ha to sata.

 

Den va go'

 

:thumbs:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...