Gå til innhold

Trenger Anbefaling på Fotoskriver


sub1343

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Anskaffet nylig en Epson Stylus Photo R300... Svært bra utskriftskvalitet, og hver farge i separate patroner... Så lenge arkene du bruker er av god kvalitet, skriver den såpass bra at det er vanskelig å skille det fra bildene du får ifra fotobutikken. At den i tillegg kan skrive ut direkte fra digital kamera eller minnekort er jo også greit.

 

Skriver man ut mye fotoer, så bruker man også mye blekk, det er kanskje et minus, men sånn er det jo med alle skrivere, så det er egentlig uvesentlig. Den skriver også ut på printbare CD'er, og jeg vil si resultatet der er ganske mye bedre enn med cd-label kits...

 

Den koster 1750,- hos Komplett, eller gjorde da jeg bestilte den, så den er ikke av de aller billigste, men den virker til nå å være svært god. Canon er også kjent for å ha gode fotoskrivere, så det blir nok kanskje en smaksak. Husk i allefall på å få en med separate farger, slik at de kan bytte de enkelte ettersom de går tom, fremfor å måtte kjøpe en patron med alle i et. Blir mye dyrere i lengden.

Lenke til kommentar

Hei :)

 

Kjøpte selv en Canon i865 sist fredag, og er veldig fornøyd med kjøpet. Kosta meg 1999,- på Expert. Den har kjempebra fotoutskrifter hvis du bruker fotopapir. Fikk med en pakke med Canon PR-101 fotopapir, og de bildene jeg printet ut på det var nesten umulig å skille fra de bildene man får fra fotosjappa!

 

Den printer på printbare CD med godt resultat der og. Canon har billig blekk og seperate fargepatroner, da kan du skifte ut gult blekk når den tanken er tom osv.

 

Uansett annbefaler jeg at du tar en titt på HW.NO sin meget gode prisguide :thumbs: , der finner du erfaringer som brukere her på forumet har med div skrivere og andre produkter.

 

Alternativt kan du prøve dinside.no, http://www.dinside.no/php/art.php?id=4702

Der finner du på venstre side mengder med skrivere de har testet :)

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Canon Bubble Jet i965 ser jo snadder ut :dribble:

er det noen som har erfaring med den?

Erfaring og erfaring fru blom, har sett utskrifter fra den i hvertfall, og med mine øyne så klarer jeg IKKE å se noen forskjell på utskriftene fra den, og de jeg får fra eurofoto eller fotoknudsen.

 

Dinside har forøvrig testet i965 og gitt den en 6'er.

 

Driver å vurderer den selv også, venter bare på skatt og feriepenger nå hehe.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...