Gå til innhold

SONY MD programvare.


Zamoht

Anbefalte innlegg

Jeg har mistet programvarecd'n til minidiscen min og er på jakt etter OpenMG programvaren. På sony sine nettsider finnes det bare oppdateringer, men ikke fullstendig installasjon.

 

Jeg kom over en japansk side, med filene, men det så fort ut som om dette var med japansk skrift også, er ikke interresert i det.

fant linken her

 

 

Kan noen hjelpe meg med å finne denne programvaren, eventuellt ta en kopi av egen, så jeg får liv i min MZ-707 igjen?

 

Rart ikke Sony har lagt ut programvaren på nettet, nesten alle andre produsenter gjør slikt.

 

Takk for all hjelp!

Endret av Zamoht
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg hadde samme problemstilling en gang, husker ikke hvor jeg fikk tak i programvaren igjen, har du prøvd DC o.l?

 

Et utrag herifra:

For users of OpenMG Jukebox Version 1.0/1.1/1.2

You must upgrade to OpenMG Jukebox Version 2.0 or uninstall v1.x before installing the RealJukebox2 Basic for Sony. If you would like to use RealJukebox2 Basic for Sony only, uninstall OpenMG Jukebox Version 1.0/1.1/1.2. If you would like to use both OpenMG Jukebox and RealJukebox2 Basic for Sony, the upgrade program is available for download at http://www.sony.com/walkmanproductsupport. If you would prefer to receive a FREE OpenMG Version 2.0 CD ROM in lieu of the download, please send your name and address to [email protected].

 

Kansje det kunne være verdt å prøve?

Lenke til kommentar
hva med å gå i butikke der du kjøpte minidisken og forklare problemet på en høflig måte, kan være at du måter på en snill mann/kvinne bak kassen som hjelper deg.

Jeg kan nok gjøre det, og ender nok opp med det til slutt. Det er bare så ergelig at Sony ikke tilbyr denne programvaren på nettet. Alle andre produsenter tilbyr som oftest slikt..

 

Finnes det pr. dags dato et alternativ til OpenMG? Selv om jeg er desperat etter å få tak i programvaren, er det et paradoks at den er slitsomt dårlig!

 

Hadde jeg sluppet å bruke den, hadde det vært det beste...

Lenke til kommentar

Er så "heldig" at jeg har sony sin proprietære standard. Har også lett nettet rundt etter en versjon som var brukende, men når jeg endelig fant det, streiket datamaskinen slik at jeg aldri fikk benyttet meg av skiten. Fant heldigvis disken med openmg programvaren, og nå prøver jeg å ta godt vare på den. Vet ikke helt hvor den er akkurat nå, men men...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...