Gå til innhold

Bios update på G732


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

stort sett er elitegroup et bra firma,men når det gjelder bios-oppgraderinger så suger de mildt sagt. har prøvd det samme selv, winflash er for en annen type bios enn den som sitter i de fleste green-maskinene. oppskrift hos elitegroup er at du må lage en oppstartsdiskett og boote med denne. tatt i betrakning at det ikke er diskettstasjon på green-maskinene finner jeg dette lite gjennomtenkt fra ecs sin side. det er mulig du kan klare det med en usb-plugg eller en ekstern floppy...

Lenke til kommentar

Sliter med det samme selv.

ECS er helt latterlig på det området der. Og når de endelig kommer med en BIOS-oppdatering, så har de heller ikke med det som de fleste kunne tenkt seg, nemlig at CPU-viften ikke skal gå på full hastighet hele tiden. Men men..

Lenke til kommentar

Har prøvd med win98 oppstartdisk på usb-flash-plugg. Men problemet er at dos ikke støtter ntfs :dontgetit:

Det er jo bare typisk ;)

Men det er bios fra phoenix , og har ikke de en flash-utility for windows? Men så er vel problemet at *.* fila fra elitegroup ikke støtter den flash utilitien igjen :devil:

Noen som vet om jeg kan bytte ut min mob. raedon 9000 til mob. raedon 9600 (som sitter i Green 736). Den er jo bygd på det samme chassiset...Men da må vel jeg flashe bios...å det... :dontgetit:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...