Gå til innhold

Kjøpe mobil fra Hong Kong?


Anbefalte innlegg

Hei.

Min bror er på reise og han skal innom Hong Kong på hjemreisen. Da lurte jeg på om det var noen gode eller kule mobiler som dere vet er der nede som er å satse på. Har da lyst på en mobil med en 256k fargedisplay og MegaPixel kamera(Kanskje UMTS?). Har sett litt på Sharp V801SH og jeg må innrømme at jeg liker den. Men vet noen av dere om den kan ta vanlige sim-kort?(jeg synest jeg har hørt om at UMTS mobiler har egne sim-kort, men det kan være feil) Men kommer den til å virke helt fint med GPRS'en og MMS her i Norge? Og er det noen andre mobiler som er verd å sjekke der nede? Har spesielt litt lyst på en mobil som ikke kommer til Norge, ikke med det første hvert fall. Kanskje dette er noen vanskelige sp.mål, og jeg får bare beklage om jeg har skrevet noen dumt eller feil...

(Håper da for all del at det går greit med å kjøpe mob der nede, tenker på da f.eks Ringing,GPRS,MMS,JAVA og alle de andre tingene....)

Takker

 

PS: Jeg hørte akkurat om Vodafone og noe annet. De fleste mobiler i Hong Kong, er de fleste med operatørsperre slik at jeg ikke kan ta de med til Norge? Eller hvordan fungerer det?

Endret av Andly
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Leste på threegmobile.net at ingen operatører i Hongkong setter operatørsperre på telefonene, men om dette er sant vet jeg ikke.

Asiatiske gsm-telefoner funker fint i det europeiske nettet. Men som nevnt under har de gjerne ikke har annet enn engelsk språk, i tillegg til kinesisk, da, og på knappene er det noen ekstra "streker", for å kunne skrive kinesiske skrifttegn.

Lenke til kommentar

Så det betyr at det går ann å kjøpe så lenge det er triband?(iallefall slik at den har "Norges" band) Men hvis vi snakker om Sharp V801SH, da går det helt fint å kjøpe den derfra? Er det noen andre mobiler jeg burde tenke på? Det "eneste" jeg tenker på da er jo MegaPixel kamera og 262k fargers display.... Men er det sikkert at det går ann å kjøpe?(ja,så at noen hadde kjøpt tidligere) Min bror reiser til Hong Kong i slutten av Mai, så jeg må være helt sikker før da....

Og ja, engelsk tekst gjør ingenting....

Endret av Andly
Lenke til kommentar

Sharp V801SH ser ut til å være trippelband, i tillegg til UMTS. Da kan man bruke den i Norge, men man får selvfølgelig ikke benyttet seg av umts-snacksen, som videotelefoni og lignende. Det kommer først til neste år her til lands.

At det er trippelband betyr bare at du kan bruke den i USA i tillegg til Europa, det er gsm 900 og 1800 som er "Norges band".

 

Kanskje Sharp gx30 er et like bra valg? Megapixelkamera og 18 bits display på den også. :thumbs: I tillegg til mp3 og minnekortplass, og at den er en del slankere enn V801.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...