Jump to content
Sign in to follow this  
-=Nike=-

Feilmeldings koder

Recommended Posts

Heisan ,

 

Holder på å sette sammen en test pc på jobben av diverse gamle deler .

Under oppstart får jeg feil meld . Det jeg lurte på hva var disse

biipene betydde , er så lenge siden att dette har totalt gått i glemme

boka :p

 

1 Biip = ? ? ? ( er alt ok)

2 Biip = ? ? ? ( er det minne)

3 Biip = ? ? ? ( er det gfx kortet)

Share this post


Link to post

:) he he , det er nok ikke noen info om det i manualen og dette er deler som er meeeeeget gamle (486 m/turbo knapp) :D Så manual er uaktuelt . . .

Det er bare en Pc som skal kjøre et lite(men viktig) test program, og så klabert så takler ikke det programet dagens hastigheter på cpu´r . . . .. . :roll:

 

Disse biip meldingene har vært brukt siden tidenes morgen av alle produsenter, men noe info er ikke lett å oppdrive . . . .

 

Noen litt mer "old school" som har noen clue ? (ikke vondt ment gutter) :D

Share this post


Link to post

Kansje litt viktig å få med hvor mange pip det faktisk kommer ut av kassa di? :dontgetit:

 

EDIT: Turboknapp?! :scared:

Edited by MrX_

Share this post


Link to post
Kansje litt viktig å få med hvor mange pip det faktisk kommer ut av kassa di? :dontgetit:

 

EDIT: Turboknapp?! :scared:

Hei

 

Det er 2pip som kommer ut av kassa .

 

Jepp det er en turboknapp på Cabinettet :yes: , spør meg ikke hva den er til :-)

Share this post


Link to post

Det er det jeg muligens tror oxo, men det er litt kjiipt hvis det er det . . . . . . . . . for både prosessor & ram er lodda fast på hovedkortet :p

 

Det er en ordentlig "dinosaur" av en pc, men glimrende til det jeg skal teste .

Share this post


Link to post

*vil gjerne vite hva du skal teste* Det er nok ram ja...prøvd å bytte harddisk og IDE og slekt og bare for å være sikker? er ikke det men greit å ha testa :p

Share this post


Link to post

Jeg vet ikke om disse beep codes er det samme for det hovedkortet du har, men det kan vel hjelpe litt ;)

 

Her står det at 2 short beeps er CMOS setting error

Share this post


Link to post

He he , det jeg skal teste er noe veldig hemelig, , , , , , neida :D

Det er bare et lite prog som står å koder magnetkort hele natta/dagen og rapporterer hva som gikk galt under testen .(masse HEX & ANSI)

 

Tror ikke det er noe galt med IDE og harddiske, den kommer ikke så langt i oppstarten att den får kjørt selftest på det . . . . . .

 

Får prøve å lete på skroten(IT) og se om jeg finner noe annet som jeg kan bruke der . (er begrensa hvor mange timer jeg gidder å kødde med den)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...