Straydog Skrevet 26. februar 2004 Skrevet 26. februar 2004 har no gammel melk som jeg må få brukt, men har mista oppskrifta mi på vafler! Anyone?? LOL
starving Skrevet 26. februar 2004 Skrevet 26. februar 2004 du tar: 2egg, noe melk, noe mel og noe sukker. først knuser du eggene og har deretter i melken. så må du ha sukker i. og tilslutt har du mel i. dette er den mest nøyaktige oppskriften ever!!
pgdx Skrevet 26. februar 2004 Skrevet 26. februar 2004 Du må ha kardemomme!!! Masse kardemomme! (Ikke masse, men litt ihvertfall! Det er jo hele smaken!)
darkness| Skrevet 26. februar 2004 Skrevet 26. februar 2004 Du skal jo blande sukker og egg først.. så blander du i vekselvis det tørre (mel) og melken. Det kan også være lurt å ha litt smeltet smør i.. Fløte eller rømme gjør også susen
Straydog Skrevet 26. februar 2004 Forfatter Skrevet 26. februar 2004 ****** mista alle egga i gulvet...lol.... driter i hele greia.... bikkja ble ijaffal glad..
razh0r Skrevet 28. februar 2004 Skrevet 28. februar 2004 ****** mista alle egga i gulvet...lol.... driter i hele greia.... bikkja ble ijaffal glad.. Tilogmed jeg klarer å lage vafler.
Shulgin Skrevet 28. februar 2004 Skrevet 28. februar 2004 Jeg har bare brukt vaffeloppskrift én gang, og da ble dem ikke noe gode. Bruker fire egg til en liter melk, et par teskjeer bakepulver, litt kardemomme (smak og behag, men mye kardemommesmak liker jeg godt), og så mangler bare mel og sukker. Bare gjett, så blir det bra. Litt tykk bør røra være.
Chosiso Skrevet 28. februar 2004 Skrevet 28. februar 2004 jeg også, jeg er 13 år! og det er lett! Oppskrift: 18 egg 200 l. melk 50 kg mel 500.000 kg sukker og 400.000.000.000 kg smør.
PT Skrevet 28. februar 2004 Skrevet 28. februar 2004 jeg også, jeg er 13 år! og det er lett! Oppskrift: 18 egg 200 l. melk 50 kg mel 500.000 kg sukker og 400.000.000.000 kg smør. Det der blir sikkert gode smørkaker
Jonki Skrevet 28. februar 2004 Skrevet 28. februar 2004 noen par spiserskjeer men sitron oppi røra blir drit godt
G2Petter Skrevet 28. februar 2004 Skrevet 28. februar 2004 Vanlijesukker er digg. (Ikke mye av det) Evt. kan du prøve med havregryn for å få litt grovere vafler, er godt, det også!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå