Gå til innhold

nattbord build


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
vel.. uansett, så må du fise slik at CD rom'ene kommer opp, og ikke ut....

hehe..

når jeg tenker meg om, så hadde det jo vært fett å få til at CD rom'en kommer ned.. (den skiva som du legger CD'n i..)

huh? det skjønte jeg fett lite av :ermm: , men jeh klarer sikkert å fise slik at cd-rommen kommer opp ja, bare ha i meg litt ertestuing først :p

Lenke til kommentar

Jeg skal se om jeg kommer på et forslag når jeg nå skal en liten tur i byen. (Det første forslaget i papp...tror jeg vil vare svært kort!)

 

Det er jo greit å ha et materiale som er stivt nok til å kunne være stødig og selv-bærende, samtidig som det lar seg bearbeide.

 

Ikea-forslaget var jo slett ikke ille. Det var jo av stål og har en lakkert finish. I det kan du jo f.eks sette inn vindu uten problem. Det er jo likevel lurt å sjekke den ut i virkligheten før du kjøper den. Det er jo ikke sikkert at den er av den beste kvaliteten osv..)

Endret av karamba
Lenke til kommentar

ja, det ble ikke den kassa fra clasern likevel, mamma kjøpte en fin liten kasse fra plantasjen til meg, (gjenommsiktig med blått lokk) 40x45x39cm tror jeg målene var. Når jeg får ordnet kappeskiver til dremelen min begynner jeg å skjære, så jeg regner med at det kommer bilder i løpet av uka (håper jeg da), hvis dere ser i den nye reklame avisa til plantasjen så kan dere se den kassa jeg har, det er en liten en til 29kr :) Kom med tips til hva jeg kan gjøre.

 

 

mvh Ballemann

Lenke til kommentar

Jeg har et lignende prosjekt på gang med en Pentium 1. Tenkte den skulle stå som tekstbehandler elns. Bruker ikke min elskede PC :love: (se spec i sig.) på dette.

 

Det er en kasse fra ikea lik den oxbow har bilder av. Plasten er veldig myk, så jeg lurer på hvordan jeg skal få festet ting i veggene uten at alt bøyer seg sammen :ermm:

Lenke til kommentar

doh :cry: , skulle sette inn ting i dag, "kassa" var for liten :cry: det var noe dritt som var iveien innvendig, som ikke vistes på reklamen :angry: , så da må jeg vente en hel uke på å kjøpe en ny kasse :p

 

edit : enda en liten bommert : ledningene på titan vifta mi bla bare delt i to, flaks at pappa var hjemme så jeg kunne låne loddebolt :p

 

 

Ballemann

Endret av ballemann
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...