Jump to content
Sign in to follow this  
lavik

Siemens SL55

Recommended Posts

Elkjøp selger denne tlf veldig billig om dagen, ved bestilling over nettet. Kan få den til 599,- med Netcom Talk. Lurer på å kjøpe denne da jeg kan videreføre det abonnementet jeg har fra før. Vil dere si at dette er et godt kjøp? Ser at billigste alternativ med abonnement (hentet fra prisguiden) er 1790,- hos Siba.

Share this post


Link to post

Om du ser etter en telefon med fint design, så finner du ikke noe penere enn sl 55(IMO). Synes spesielt den røde er nydelig. Lyden under samtaler er også god. Tastene er tett plassert, men veldig gode å bruke siden de er opphevet på midten.

Desverre så er det ikke noe særlig med funksjoner på telefonen. Den er vel også ment å være en ren designtelefon.

Kjøpte en selv i begynnelsen av januar. Etter to uker måtte den på service, og der har den nå vært i fem uker mens de har ventet på deler. Nå kan det jo være at jeg har vært uheldig og fått tak i en mandagstelefon. Navigasjonstasten på min SL55 knirker, og i det er mulig å se inn i telefonen mellom navigasjonstasten og dekslet. I det hele tatt så synes jeg ikke at telefonen virker så solid og gjennomført som tidligere telefoner jeg har hatt fra Siemens. (Me45 :love: )

Men trenger du en telefon til å ringe og sende meldinger med, så er SL55 et godt valg. Synes også kampanjeprisen som Elkjøp kjører nå er bra.

Share this post


Link to post

Takk for svaret. Ble litt usikker nå, for fikk en brosjyre fra Telebutikken i posten i dag. Der hadde de LG G5400 hundre kroner billigere enn SL55, dvs 498,-. Dette ser jo også ut som en liten og hyggelig tlf...

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...