Gå til innhold

EVE - Online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ingen anelse om norske klaner, har bare spilt par-tre uker selv. mesteparten av spilletida har vært bare trening av skills, litt mining og litt NPC jakting.

Første grunnregel er, kjøp deg alle 6 Learningskillsene, og tren dem opp til minimum lvl 3. Da blir tida for å lære andre skills korta ned DRASTISK, i og med at learning skillene alle kutter av prosenter på læretid.

Og siden læring av nye skills er helt esensiellt i Eve, tjener du utrolig mange timer på å ha gode learning-skills.

Husk, treninga fortsetter i realtid selv om du logger ut. Alltid praktisk å sette på en training som tar 5-6 timer før man legger seg, så er den ferdigtrenet når du logger på neste dag. Eller før man drar på jobb etc. Plutselig har du høye learning-skills selv om det virker uendelig med tid. Fra lvl 2 til 3 tar 6-7 timer realtid kanskje..men har du lvl4 i learning skills tar det under 5 timer på samme skillen.

 

Ellers lærte jeg mye om startfasen i spillet ved å lese på forumet til www.eve-online.com.

Det er mange "newbie-guides" der som beskriver mining, hvilke skills som er viktige, typer skip som er bra til hva osv.

 

Folka i Help-kanalen er stort sett kjempegreie, har flere ganger bare blitt gitt masse penger uten å spørre engang, har bare prata om masse noob-greier og stilt spørsmål, så sier en fyr "check your wallet Bitex" så har man 100,000 mer plutselig. :D

De sier de liker å hjelpe n00bs i begynnelsen, siden de selv har vært der og vet hvor vanskelig det virker i starten..kjekt med litt kapital, for nye skills er ofte ganske dyre (30-100,000 ISK). Du finner skillene jeg snakker om i Market-menyen under Items/Skills.

 

Gutta som har spilt lenge og har skip med diger cargospace gjør fort 1 million på en mining run, så de har flust med penger, og dfe henger ofte i Help-kanalen for å gi råd og vink til nye spillere.

 

Se etter Bitex i help-kanalen, kanskje du ser meg, bare å send en ingame-mail til meg også. Bruk inbox-ikonet så finner du ut av det :) jeg spiller kanskje 3-4 timer om dagen hvis jeg ikke har andre ting å gjøre.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...