Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Telenor setter opp hastigheten!


Anbefalte innlegg

Muligheten for høyere hastighet for meg

er vel da skifte til NGT Charlie 1500/512 , ca. samme pris.

Får vurdere det ..

BlueCom har den attituden at man kan prøve-og-se, dvs. hvis du har ett 1024 abonnement så fikk jeg forståelsen av at de kunne prøve å se om det ville fungere med 2048 selvom Kapaks informasjonen evt. sa noe annet. Hvis det ikke funket, så ble det satt tilbake til 1024 uten at man tapte noen penger på dette.

 

Ellers har jeg også sett at linjer plutselig blir bedre, bla. mine foreldres linje (utpå landet) hadde i fjort høst kun støtte for 400Kbps på en 4.7km lang linje, men har nå plutselig blitt oppgradert som mulig med 2048. Ikke noe har blitt gjort fysisk med linjene i nærheten der...

Det er nok ikke slik lengre... Problemet er at Telenor Networks har satt opp lengdebegrensning på de forskjellige hastighetene (ref: kapakssjekk). Resultatet av dette tilsier om kunden kan få f.eks 2mbit. Hvis kapakssjekken sier NEI vil ikke Telenor Networks oppgradere linja, rett og slett fordi modem ikke vil synce opp mot 2mbit og heller ikke forsøker å gi deg max hastighet.

 

Det er kun de som har egne dslam'er (NGT, CATCH osv) som kan forsøke å levere høyere hastighet enn linjelengden tilsier.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Komplett Prisliste

 

Produkt Detaljer Pris

 

ADSL Basispakke 11x (704/128) raskere enn vanlig hastighet 349,-

ADSL Plusspakke 16x (1024/256) raskere enn vanlig hastighet 449,-

ADSL Ekstrapakke 32x (2048/256) raskere enn vanlig hastighet 549,-

Etablering Avtaletid 12 måneder 790,-

ADSL-modem 490,-

Montør Montørhjelp til installasjon av ADSL-modem og splitter 995,-

Flytting med ADSL Gjør-Det-Selv Ny avtaleperiode på 12 mnd 395,-

Oppsigelse i avtaletiden Gebyr for oppsigelse av abonnement før avtaletiden på 12 mnd utgår 1000,-

Endring av produkt/hastighet Pris for endring av produkt 0,-

Påfyll 5 GB Varighet 1 år 0,-

 

 

Dette vil si at den som hadde 704/128 til 399,- før, vil nå få samme linje til 349,- MEN med fri nedlasting. (Man har egentlig kvote på 10 gb kvote, men må fylle opp selv med forbruksmåleren for 0,-/5gb) Dette er sannsynligvis noe som faller bort etter hvert, men de må vel ha det i en overgangsfase pga. det gamle systemet med kvoter.

 

Hadde du 1024/256 for 750,- vil du i dag få 2048/256 for 549,- (forutsatt at du er nær nok sentralen til å få den hastigheten. Hvis ikke vil du fortsatt ha 1024/256 , men til 449,-

 

Det jeg egentlig ville si er at ikke ALLE får økt hastighet, bare de som med prisnedsettelsen faktisk betaler for en høyere abbonnementsgruppe.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6

En kamerat av meg har Telenor 704/128 fri nedlastning for 249,- i måneden. Sånn tilbud gjennom jobben til faren.

 

Vil han få 2048/256 nå?

Lenke til kommentar

Jeg ringte 05000 i går og bestilte oppgradering fra 1024/256 Fri til 2048/256 "30 GB", og det klarte de faktisk å ordne i løpet av 14 timer! Da jeg endret hastigheten for ett år siden kostet det 200 kr, men nå er det heldigvis null i gebyr! Jeg kunne ikke bare sitte og vente på den automatiske oppgraderingen når jeg betalte 749 kr/mnd for mitt gamle abonnement, mens tilsvarende hastighet i dag koster 449 kr/mnd.

 

Jeg lastet ned Forbruksmåleren, som jeg aldri har behøvd tidligere, og ble en smule overrasket av å finne en knapp for bestilling av fri bruk uten økning i prisen. Hmm... hva skal jeg velge? Gratis påfyll? Eller fri bruk, slik at jeg slipper å bestille påfyll til stadighet? Å velge fri bruk er helt klart mest praktisk, men en vil sikkert bli en lykkeligere og mer takknemlig Telenor-kunde når en til stadighet opplever å få 5 GB gratis ved å trykke på en knapp (jfr. klassisk betinging og Pavlovs hunder). Nei, det er ikke så enkelt å velge... ;)

Lenke til kommentar

Fri bruk

Du kan få fri bruk (ingen kvote) uten tillegg i prisen.

Med fri bruk har du ingen månedlig kvote og du slipper å bestille påfyll.

Vær oppmerksom på at bestillingen kan ta inntil 2 minutter

 

Fant jeg på forbruksmåler, kan jeg bare bestille uten å få tillegg i prisen jeg da? Hørtes litt for godt ut til å være sant men må forsikre meg.

Lenke til kommentar

:devil: Slapp av...... De fleste som er her inne på forumet, og som har lest litt igjennom disse sidene vet at svært mange allerede har fått den hastigheten de skulle ha. :yes: Du kan bestille oppgraderingen manuellt, og dersom du er heldig går det bare noen dager !!!! :cool:

 

Dersom du bare venter på at det skal skje automatisk risikerer du å vente en stund, og er du riktig uhelig,og havner blandt de siste som blir oppgradert vil det ta tiden fram mot sommeren. :wow:

 

Er du utolmodig, så ta deg en tur på Kundeservice direkte chaten, og oppgrader manuellt !!!! :green:

Lenke til kommentar
Hadde 704før nå har jeg 2Mbit.

Og jeg merker ingen forkskjell:/

Hvertfall ikke på surfingen..., eneste er at jeg får 260Kb,s nå fikk rundt 100før...

rundt hundre? skulle fått rundt 90 hvis du var heldig, dessuten så merker jeg forskjell fra 1mbit til 2mbit, surfingen også spesielt.

Okey da rundt 90, men noen ganger var den oppi 100 :)

Hm kanskje jeg må kjøpe enn ny Cpu...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...