Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

hvorfor velger ikke alle NextGenTel?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
alså ingen som slår dem på pris hastighet(hvis man ser på ADSL) kan ikke se grunn til å velge noen andre men alikvell ser man folk med blucom, telenor osv? why?

Fordi Nextgentel bygger ut selv og bruker ikke telenor sitt utstyr i sentralen slik som bluecom tiscali o.l

 

De har ikke bygd ut her jeg bor så DERFOR har ikke jeg NGT :yes:

Lenke til kommentar

Du har en gjeng folk som faktisk blir lurt av Telenor sine selger, men utenom det er det de vanlige grunnene.

 

1. Bedre leverandører (Lyse, Bredbåndsfabrikken etc)

2. En vil ikke ha "bredbånd", bare en fast tilknytning. Da er jo billigere løsninger helt OK.

3. NGT har ikke bygget ut overalt.

 

Er forsåvidt bra at ikke ALLE velger NGT.. monopol er ingen tjent med. NGT gir ut bedre ytelse til stadig billige penger bare for gøy. Kan si det en vil, men dette er ett firma som skal tjene penger som alle andre... desto mer desto bedre.

Lenke til kommentar

Ja, stemmer som folk sier her, det har å gjøre med tilgjengelighet. NGT har ikke dekning for hele landet.

 

I tillegg, så kommer jo den aller største grunnen: Uvitenhet. For mange stakkars fjols, så er fremdeles telenor de eneste som driver med "telefoner og sånt". Du hadde blitt kvalm om du visste hvor mange som fremdeles refererer til Telenor som "televerket" :no: Situasjonen holder heldigvis på å forbedre seg.

 

Om du er klueless på at NGT er bedre enn telenor, så hjelper ikke å ha bedre priser og ingen nedlastningsgrenser.

 

Den siste grunnen er at det finnes bedre ting enn NGT ADSL. De få som for eks. har tilgang til linjer fra bredbåndsfabrikken og slikt :D

 

-Stigma

Lenke til kommentar

vi som er litt mere informert om hvordan markedet ligger ann for tiden vet at NGT er best og billigts på Adsl i Norge. Dog har de ikke så veldig stor utbredning enda. Tatt i betraktning at bredbånd per innbygger i byer forekommer oftere enn på landet så har jo i grunn NGT på sikt et større markedspotensiale.

 

MEN Telenor har fortsatt en hararkirisk autoritet blandt voksne/midelaldrende mennesker i norge. Jeg tror d er dette som fortsatt ligger igjen. Tatt i betraktning at husstand i norge med familier er like stor som husstander med med andre sosiale sammensetttninger så må vi tenke på at det er familiene som har størst kjøpekraft og derfor MÅ utgjøre tilnærmet halparten av markedsanalysen.

Hvis NGT skulle ønske å ta mer og mer markedsandel på sine GODE tilbud på bredbånd i norge MÅ de få ut reklamen sin til familiene også.

Jeg håper at bl.a Telenor snart skjønner at volumomkostning på bredbånd ikke fungere i samfunnet nå til dags. har vi ikke kommet så langt nå at vi ikke lengere bruker tellerskritt ved internett?

 

Boikott Telenor er mitt tips. Til de andre bredbånds leverandørene: tilpass dere til kundens behov. d nytter ikke å bare tenke penger! når NGT levere 2mb linje til 600,- så nytter d ikke i framtiden for bl.a Bluecom å selge 704/128 til samme pris! :angry:

Lenke til kommentar

Enkelt greit fordi penger ikke er alt. Jeg hadde NGT en periode, men det var bare rot. Routere som ikke virket og inkassoregninger før jeg hadde vært ett minutt på nett. Dessuten virker det som om de trenger 4 ganger så lang tid for å koble folk opp enn andre tilbydere. For ikke å snakke om kundeservicen og telefonkøen. Nei, de få gangene jeg har måtte ringe kundeservice i telenor har jeg fått svar etter ett minutt, og de har satt folk på saken med det samme. Grunnen til jeg vet at det har skjedd raskt er at teknikkere har ringt meg opp like etterpå for å løse saken sammen med meg. Jeg betaler heller 150 kroner ekstra i måneden for noe som virker en smule seriøst. Det blir uansett småpenger utav.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...