Jump to content

Dee_Pee

Medlemmer
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. hvis årsaken til at du ikke får tilgang til filene er fordi de er kryptert, er den enkleste løsningen å koble ønsket harddisk til en linux pc. laste ned Live linux (knoppix eller lignende) for å boote fra den Pcen harddisken allerede står koblet til.
 2. Hvordan kan du vite om nettverket er "freeofcharge" eller bare er åpent på grunn av uvitende bruker? Det finne mange nettverk som er åpne for alle. F.eks hotellet på Billingsta, der kan du sitte på parkeringsplassen og surfe. Man kan ikke regulere dette i Norge før det har kommet på plass rettningslinjer på hvordan Wlan skal settes opp.
 3. Jeg forsøkte å laste ned SilentNights CDburner micro fra www.silentnight2004.com og ble sendt til denne URLen: http://www.snapfiles.com/get/silentnightcd.html. Men norman antivirus stopper nedlastingen og ser på filen som et Suspicious_U.gen. Noen som opplever lignende problemer med silentnight?
 4. jeg sliter litt med å finne ut hvor jeg kan strekke strømkabelen gjennom til motorrommet. Hadde en vento tidligere og der var det en veldig synelig gummiknott som det bare var å stikke et lite hull i og dra lednigen igjennom. jeg har delvis demontert hele dashbordet på førersiden, hatt ute sikkringsskapet men der hvor det alerede ligger kabelstrekk er hullet alt for lite til å kunne trekke andre ledninger.
 5. Jeg tenkte ikke på steppingen tidligere men jeg husker at min også er en E0 stepping. Dette er jo de gammle prescott 90nm cpuen som selges billig som celeron?
 6. jeg har BOXed kjøleren med kobber skjerne....og kjører den bare på 80% for å dempe støyet noe...
 7. Min OC på en celeron d320/2.4ghz. den kjører normalt på 133 mhz x 18. Mitt nye vt7 socket 478 har ikke fsb lock så jeg tenkte; hvorfor bare ikke prøve 200 mhz x 18. Den loader windows, men det er akkurat bare så jeg rekker å printe en CPUz før maskina rebooter på grunn av strømmangel. Har bare en 220 watter for øyeblikket. i allefall: fra 133x18 til 200x18 som blir 3.6 GHZ til bare 450 spenn.
 8. Er det normalt å klare å klokke en celeron d 320/2.4ghz (533/18x) til 3.6 ghz (800/x18) uten problemer med standard BOX kjøler? Jeg spanderte på meg nytt OC utstyr, et Abit VT7, dual TwinMos 512 ddr400 og en Celeron D 320 for en uke siden. Alt til den nette sum av 1200,-! Nå klokker CPUen 3.6 GHZ med standardkjøling. Temperaturen på ideal er 50 grader og 61 grader på full load etter en time med Car Cry.
 9. Mulig du kan fortelle litt om hvilken type Celeron? Hvis den er gammel eller om du nylig kjøpte den? Jeg har en Celeron D 320 (2.4ghz/256kb). Overklokking av Intel 478 gjør du gjennom BIOSen. Stiller opp FSB. Stiller opp Vcore når prosessoren blir ustabil. Greit med god kjøling. Men en ferdig PC fra f.eks Dell eller HP går ikke ann å overklokke...
 10. stortsett brukes alltid portene 5060, 5004, 69 og 123 (alle UDP). Dette gjelder imidlertid bare for iptelefoner som kommer med eget splittersystem og ikke integrerte systemer som går gjennom PCen. Mulig at port 3478 (UDP) brukes.
 11. heh. måtte bare komentere dette: ""maksimal dataoverføring på inntil 300 GB/s"" Hvis dette er mulig så skaffer jeg med 10 stykker med en gang...og starter webhosting:)
 12. Er noe uenig i alle svaralternativene til spørsmål nummer 4. Hvis vi leser tidsskriftene nøye og går ut i fra hva det offentlige og ikke publisiverte verk er sannheten så er jeg vel enig i hva som er riktig svaralternatir 19xx. Men hvis vi ser til hva som ble offentlig publisert er verken alternativ 1. 2. eller 3 riktig. Og hva skal egentlig legges til grunne i en slik vurdering hvis meningen er at lesere skal engasjere seg litt for å tilegne seg informasjon, når det er lesere og privatpersoner generelt som er tiltaket og ikke det offentlige upubliserte. ikke for å være negativt kritisk til konkurranser. stiller gjerne opp, men det hadde vært fint om dere i ettertid kunne deffinere noen av mine punkter for lesermengden som har deltatt. spessielt hvis noen har slått feil på nevnte punkt. mvh daglig leser
 13. nerd! spørsmålet er da ikke hvilken cpu jeg spør om. Jeg spurte om noen kjenner til et hovedkort TYPE socket 939 som klarer en større HTT frekvens i MHz enn 300 MHz. Kverullanter...
 14. AMD Athlon 64 3000+ var vel riktig cpu glemte meg litt og hadde høye tanker... mene d var anntatt i testen at cpuen skulle klare mer en 300 mhz HTT med annet hovedkort.
 15. start -> kjør -> cmd, skriv så ipconfig (evt. ipconfig /all for å få all nødvendig info som dns/mac ect.)
×
×
 • Create New...