Gå til innhold

-BMP- Black Mirror Project


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
har du lagt no hindringer mellom HD og ramma slik at vibrasjonen ikke forplanter seg, eller driter du rett og slett i litt bråk (slik som meg:P)

 

Hullene er foret ut med gummiforinger. Disse går både på undersiden og på oversiden av hullene. De sørger for at det er ca en mm med gummi mellom hdd og rammen. En av de viktigste aspektene med dette prosjektet er at det skal være stillegående.

Lenke til kommentar
hehe.. kan jeg komme på besøk snart

det der var jo kjempe tøfft...

 

hvor mange dager tror du det er igjen til du er ferdig?

1-2 dager? 

 

Bare å stikke oppom når det er ferdig. Tar nok litt mer enn en til to dager. Må på jobb i morgen, så rekker neppe å handle inn de delene jeg mangler da. Regner med jeg får satt sammen og testet kjøleloopen på tirdag eller onsdag. Den kommer til å gå et par døgn for å være sikker på at den er tett før jeg monterer resten av hw.

Lenke til kommentar

Satan gutt, det kabinettet var vilt. Noe av det fineste jeg har sett på lenge! Hvor mye skal du ha for å lage et slikt et til meg? :p Sikker på at du kunne tjent en god del penger på å ta på deg jobber med å lage kabinetter til folk, ser for meg firmanavnet: "CrazY KabBs".. hehe.. drømmer litt jeg da.. Sitter på skolen, litt tid til å dagdrømme!

 

Men uansett, sinnsykt fint kabinett, du har all grunn til å være stolt av deg selv! Stå på med blokkene å, de var også ubernajse :thumbup:

Endret av HuzZzla
Lenke til kommentar
Dette blir bare bedre og bedre. Masse gode tips å "stjele" her 

 

Men je ghar et lite spørsmål; hvor får du tak i fjærene du bruker i festene? Jeg har lett etter slike fjærer en stund, men alt jeg finner er enten for stort eller for pinglete.

 

Bare å stjele i veg. Slet lenge med å få tak i fjærer jeg og. Samme problemet som deg. De butikkene jeg var innom som solgte vannkjølingsutstyr hadde dem ikke engang. Nok en gang kom Clas til hjelp. Etter å ha trålet gjennom hyllene i en snau time etter noe som kunne brukes, men som ikke kostet fletta kom jewg bort i limavdelingen. Fugepistoler (sånn til å legge en silikon/sikaflex/ettellerannnetannet patron inni) har en fjær av passende størrelse i avtrekkermekanismen. Disse fjærene er såpas lange at jeg har delt dem i to. Kom hjem med tre av den billigste typen (49,- tror jeg) og dissekerte dem. Kostet litt mer enn jeg hadde tenkt, men var det eneste jeg fant.

 

Hvor mye skal du ha for å lage et slikt et til meg?  Sikker på at du kunne tjent en god del penger på å ta på deg jobber med å lage kabinetter til folk, ser for meg firmanavnet: "CrazY KabBs"..

 

Hehe. Det har du ikke råd til. Begynnte på dette i januar. Har ikke ført timelister, men er ganske sikker på at det har gått med et par hundre timer og mye mer penger enn jeg hadde regnet med da jeg begynnte. Men det hadde vært moro.

Lenke til kommentar

Fikk faktisk koplet opp kjøleloopen nå i kveld og startet testingen. Fant ut av det store drawbacket ved å skulle stappe såpass tett som jeg har gjort. Var selvfølgelig en lekkasje i pumpen... Måtte demontere halve dyret på badegulvet (ble litt søl ja...) for å få den løs. Virker som om niplen i front av pumpen ikke sitter sikikkelig tight, i alle fall kom det ut noen dråper foran der. Etter noe modifikasjon av pumpehuset og en slump araldit tror jeg at jeg har fått løst problemet. Får se i morgen kveld om det ble tett hvis jeg klarer å få sammen saken uten å søle på elektronikken. Det positive er at blokkene virker tette og fine. Yeay me!

 

Gå ikke glipp av neste episode av "Brødrene Dal og jakten på en stillere PC"

Lenke til kommentar
Fugepistoler (sånn til å legge en silikon/sikaflex/ettellerannnetannet patron inni) har en fjær av passende størrelse i avtrekkermekanismen.

knall tips :D Biltema har sånne som er mye billigere enn på clasern. Den til 29,90 ser i hvertfall ut til å ha en fjær som skulle funke, men jeg skal stikke innom å se på den til 19,90 også :)

 

Et annet alternativ er å kjøpe Swiftech kjølerfester på Microplex, men de har dem ikke inne nå.

 

edit: biltema har også et sett med strekk og trykk færer til 59,90, men da får man jo 196 fjærer man aldri får bruk for :|

Endret av Xell
Lenke til kommentar
edit: biltema har også et sett med strekk og trykk færer til 59,90, men da får man jo 196 fjærer man aldri får bruk for :|

 

Så på sånne fjærsett både hos biltema og clas, men synes de så altfor pinglete ut.

 

Nå skal jeg snart til med å montere sammen igjen. Spent på hvordan det går.

Endret av Tabaqui
Lenke til kommentar

Bilder? Jo skal alltids kunne klare det ;)

 

193l.jpg

 

GPUblokken testmontert

 

194l.jpg

 

Hddracket ferdig. Trodde det ville se kult ut med et par chromede tommelskruer i midten. Er det ikke kult å få rett? Dette skal i alle fall sørge for god kjøling til diskene. De blir hengende rett over den ene 120mm viften på radiatoren..

 

195l.jpg

 

Sånn så det ut på badet mitt i dag.. Den lille runde greia foran til venstre var den som lakk. Ser tett ut så langt etter sammenføyningen igjen.

 

196l.jpg

 

Vanntanken nå med fyll. Synes lyseffekten ble stilig selv i alle fall. Den LEDen som satt der hadde gått av en eller annen grunn, så jeg benyttet sjansen mens alt var ute av kabinettet til å lodde på en ny.

 

Nå kommer bare et par bilder av testoppsettet slik det står nå. Er desverre for sjelven på hånden til å klare å få mørkebildene til å bli helt skarpe. Må se om jeg finner igjen stativet mitt når jeg skal ta bilder på slutten.

 

197l.jpg

 

199l.jpg

 

198l.jpg

(Klarte ikke la vær å ta med dette. Synd det er såpass uskarpt. Hva er vel bedre enn å varme opp til skisesongen med film på storskjerm ;))

 

Nå skal dette få stå å godgjøre seg i i alle fall et døgn før jeg monterer sammen.

 

Happy moddin'

Magnus

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...