Gå til innhold

-BMP- Black Mirror Project


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

MU****: nettingen kommer bak braketten. Den er såpass grov at du fint ser viftene innforbi. Derfor jeg har brukt såpass pene vifter. Skal prøve få tatt et par bilder i kveld, er på jobb nå. Blir ikke ferdig med grillene i løpet av kvelden, men gir et intrykk av hvordan de blir seende ut.

 

Nitromasjipan: har ikke prøvd å pusse ned reflektoren enda. Den har et slags rutemønster inni, og dette skinner gjennom i kantene. Det jeg mener med stripete lys.

Endret av Tabaqui
Lenke til kommentar

Sjekka gjennom ELFA katalogen og et par andre kilder, og det er vanskelig å finne glatte 54mm reflektorer.

 

Det du kan gjøre er jo selvfølgelig å lage en i tynnt aluminium. Det er jo bare å lage et kremmerhus med hull i bunn. De tynneste platene de har på Claes er sikkert grei til formålet.

Lenke til kommentar

karamba: tror jeg prøver å få fikset den jeg har først, men hat 0,5mm alu liggende hvis det skulle bli nødvendig.

 

Kommet hjem fra jobb og fikset litt på viftegrillene. Her kommer en liiiten sneak peak

 

62l.jpg

Fått tak i en bra bit siktenetting fra maxbo. Her er grill-rammene limt fast i nettingen med araldit.

 

63l.jpg

Ferdig kuttet ut. Nå er det bare den siste pussingen igjen så er viftegrillene ferdig.

 

Ka dokker trur?

Endret av Tabaqui
Lenke til kommentar

men hvorfor skal du egentlig ha reflektor? så vidt jeg kan skjønne får du akkurat den effekten du er ute etter dersom du setter dioden dirrekte inn i plexien. Så kan du eventuelt lakke plexien svart bak så du ikke får lys bakover i kasse. Mulig jeg har misforstått hva slags effekt du er ut etter da.

Lenke til kommentar

Xell: eneste grunnen til reflektor er egentlig at jeg inbiller meg at det er enklere å få et pent resultat sånn. Kan godt hende at jeg må revurdere litt. Får lage et par testbiter å se hvordan det går.

 

karamba: billedlinkene skal virke de, men freewebs serveren er ikke akkurat lynrask... Må se om jeg finner et annet sted å legge ut. Noen andre som ikke får opp bildene?

Lenke til kommentar

Skal prøve å få lagt dem ut på området mitt på høyskolen etterhvert. Må bare finne ftp oppsettet for å få tilgang til det (ikke brukt det siden august)

Synes grillene ble ganske bra. Er nok noen timers pussejobb igjen, men nå ser jeg sånn ca hvordan det blir i alle fall.

Lenke til kommentar

Da har jeg fått lagt ut bildene på høyskoleserveren og skiftet ut linkene. Tror det skulle funke bedre nå. Si fra hvis noen får problemer med dem.

Mye å gjøre på skole og jobb om dagen, så moddingen går litt tregt. Har et lite håp om at jeg skal få til en liten update i morgen kveld.

Lenke til kommentar

Nå har jeg kommet en liten bit lengre. Har fått pusset ferdig viftegrillene og montert på plass vifter og griller

 

64l.jpg 65l.jpg

 

Først ut var toppen. Pusset ned grillen ordentlig med 240 papir for å fjerne alle riper. Så gikk jeg over på 400 og finpusset. Tilslutt har jeg brukt polish beregnet på stål husholdningsredskaper. Ble ganske bra synes jeg. Til høyre kan dere nå se hvordan topplaten blir seende ut til slutt. Eneste som mangler på denne er å bytte ut skruene som holder kabinettet sammen med umbracoskruer og vaske/polere flaten.

 

67l.jpg

 

Så var turen kommet til bakveggen. Behandlet grillen på samme måte, og monterte opp. Ser bra ut sammen med PSU :) Nesten synd bakveggen ikke blir synlig.

 

68l.jpg

 

Til slutt tok jeg for meg grillene til sidevinduet. Samme prosedyre som de andre. Her viste det seg at det faktisk ble litt trangt mellom viften i bakveggen og nederste viften i sidevinduet, så jeg måtte ta av støvfilterene her også. Bra disse viftene skal blåse ut. Jeg har nok montert vinduet opp ned. Ikke noe å gjøre med det nå. Synes det ser bra ut sånn, så jeg kommer ikke til å stresse med å få snudd det. Dessuten stiger jo varm luft opp, så det burde være bedre for temperaturen å ta ut varm luft oppe. Gikk tom for skruer underveis, så jeg får supplere den siste senere.

 

69l.jpg

 

Sånn ser toweret ut pr dags dato. Alle viftene er koplet opp og fungerer som de skal. Neste prosjekt blir å se litt nærmere på reflektor-problemet. Skal teste litt forskjellige løsninger for å se hva som funker best.

 

To be continued

M

Endret av Tabaqui
Lenke til kommentar

*Nå er muligens dette tipset helt overflødig her, men andre kan jo eventuellt dra nytte av det.*

I mitt sunbeam kabinett hang PSU opprinnelig litt ned med "nesen" - mye grunnet litt angst for og stramme de øverste skuene hardt nok. Dette fenomenet har jeg forøvrig sett i stål kabinett også.. For og få PSU helt i vater, la jeg ganske enkelt et par skiver i mellom PSU og kabinett, på de to nederste skuene, og dermed var dét visuelle problemet vekke :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...