Gå til innhold

Kjempeflott tiltak!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

QUOTE (Blib @ 04/02/2004 : 16:00)
Damn, heh, fant plutselig fram jeg også. Ble litt merkelig. Så "Tilbakemeldinger" skal *KUN* gjelde til nettstedet Hardware.no nå og ikke ting angående forumet?

Det er tanken, ja. Men vi får se - saken er ikke helt ferdig diskutert ennå, men vi ville få opp de nye kategoriene med en gang - så får vi heller endre på navn osv. etter hvert.

Lenke til kommentar

QUOTE (arve87 @ 05/02/2004 : 00:13)
*fant fram*

Men synst det hadde blitt bedre om alle "tilbakemeldinger til gamer.no/ok.no/hw.no" osv blei samla her, i samme kategori... :thumbup:

Enig der - hatt en stor kategori som heter tilbakemeldinger. Så kunne det vært under kategorier for hver site + de to som ligger her nå.

Lenke til kommentar

Denne hovedkategorien er opprettet i den hensikt at alle meldinger til/fra forumets "høie herrer" skal samles på et sted. Det er derfor, slik jeg og flere andre ser det, ikke interessant å ha tilbakemeldinger for alle sitene her. Skal jeg lese tilbakemeldinger som angår Overklokking.no, ser jeg i vår egen kategori under "Overklokking".

 

Når det gjelder spørsmålet ang. det å vente til alle er enige - absolutt ingen hadde noe imot at disse kategoriene ble opprettet, men navn på kategorien(e) er vi ikke helt sikre på. Når alle var enige om at kategoriene skulle opprettes, vurderte jeg det slik at det ikke var noen hensikt i å vente til vi har "krangla" oss ferdig ang. navnene. Så dere får heller leve med at det står Forum -> FORUM øverst. Det er tross alt bare å klikke på linken som er helt til venstre for å gå tilbake til den hovedkategorien som er "hjemmekategorien" deres. ;) Når det endelige navnet er fastsatt, vil det neppe bli noe problem (unntatt for de som er skikkelig treige, da. :p )

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...