Gå til innhold

Levicom XAlien VisiblePower 500W


Anbefalte innlegg

Skal straks gå til innkjøp av PSU, og har lyst på noe fancy, iom at jeg snart får plexikabinett :)

 

Har tittet spesielt på Levicom's XAlien PSU, og lurte på om noen har noen erfaringer med denne? Vil ikke kjøpe katta i sekken :p

 

Håper noen kan hjelpe, her er produktet.

Endret av Berrern
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fant en side på internett som oversatte fra tysk til norsk....

Ble er helt forståelig men hehe

 

Våre prøver viser seg også her igjen tider tydelig den kraftpakke er ikke like drive pakke. Avhenger på Hovedtavle maksimumseffektiviteten varierer sterkt, om platen ikke muligens hindrer oppstår spenningssvingninger med. Levicom sprekker på Abit Is7-g allerede med vanskelighet og sags på 3.3 V ledning true. Ytterligere last prøver med som vi CCU spenning fortsatt heve, LED rydde svingningsspenninger, som ikke blir pålitelig balansert. Sagt ærlig de målte resultatene overrasket oss, fordi fra de tekniske dataene, Levicom er kyndig ha klar kraftreserver. Vi men nevner også her at vi kan ikke en meget tidlig versjon mottatt her og vi følgelig sikkertt antar at den endelige versjonen i denne versjonen når handelen. Vi har produsenten men dnnoch diesbezuegl. I kunnskapsett. For sikkerhets skyld anmodet som vi dessuten en til slutt versjon, som vi mottar i de neste dagene. Vi kommer nå til de positive merkene. Prosess er likevel eksemplarisk og også er Designet mye responderingen og spesielt for Casemodder eller Særingene av de gjennomsiktige innlosjeringene en ekte Hingucker. Driftsstøyen klassifiserer meget lav og med 20dB som neppe akustisk. Selv er med lengre virksomhet ingen slik stor temperaturoppstigning til karakterer på det minst antall revolusjonstrinn, som lager en oppstigning av antall revolusjonene nødvendig. Whereby som det nevner her at også den brukte innlosjeringen og de komponenter her er med avgjørende. Er overraske også den selgende prisen, som Levicom forandrer eieren for. Knapt 85,00? Betaler, bli eiere av dette stykket konstruktøren, kommer som i sammenlikningen med annet offer fram helt passende. Den nye Levicom rekke er tilgjengelig med Frosset silicone.

Lenke til kommentar
Jeg har nettopp fått Levicom PSU`en. Som passer veldig bra med mitt Levicom X-Alien kabinett :) Jeg er veldig fornøyd med den, er veldig mange kabler med den, som kan vær i veien, men går du inn for det så får man kontroll! Absolutt et bra kjøp!

Har tenkt å bestille samme kabinett selv :)

IOM at du alt har det, kan du kanskje svare på noen spørsmål?

 

- Er det viftestyring inkludert? Hvis ja, fungerer den bra? Og kan du justere viftehastigheter for én og en vifte om gangen?

- Bråker viftene mye?

- Hvordan er viftene tilkoblet? 3-pins ledninger? Er ledningene lange nok til å kobles inn i øverste 5.25" brønn, eller trenger jeg forlengere?

- Vet du Watt-ratingen på viftene?

 

Håper du kan hjelpe meg :D

Lenke til kommentar

Berrern: Du har vifte styring i fronten, men de styrer bare de to som er inni fronten! Så er det jo vifte styringen på psu`en som fungerer veldig bra. Viftene bråker ganske mye, men det er jo 6 vifter så det så man jo kom. men jeg er vant til en pc som nesten ikke har kjøling i det hele tatt, så kan hende det ikke er så ille.

eneste koblingen du trenger å gjøre med viftene er å stikke sukkerbiten inni i sukkerbitene fra PSU`en. Viftene er veldig praktisk stilt opp for å få pc-en nedkjølt. pc-en holder stabil tempratur. HD bayene kunne vært bedre men jeg klarte meg. Så ser den jo ikke så ille ut heller :)

Lenke til kommentar

Takk for hjelpen :)

Fortsatt noen spørsmål:

 

- Vet du Watt-ratingen og andre spesifikasjoner på viftene? Evt står det et produksjons/modellnummer på dem?

- Det er 6 vifter i kabinettet totalt? Viftestyringen styrer de 2 foran, hva med de 4 andre? Går dem hele tiden på full speed, eller bruker du justeringen på PSU for å styre disse?

- Du sier det er en 'sukkerbit' på viftene. Er det 6 sukkerbiter (en for hver vifte) eller er flere vifter kombinert? Og 'sukkerbiter' kan bety så mangt; er det like som de du putter i HD (4-pins)? Eller er det 3-/4-pins tynne små (standard) viftekontakter?

 

Planlegger å bestille en 5.25" viftestyring skjønner du, og må vite hva slags adaptere jeg trenger for å koble dem til :)

Lenke til kommentar

Beklager men jeg er ikke så inne på specen til dette kabinette, var veldig vanskelig å finne, finner ikke en gang kabinette på Levicom sine sider, har ikke giddet å funnet ut selv! Men det er 2 vifter i fronet, 2 bake, 1 i siden og 1 i taket. Når det gjeleder sukkerbitene så er det 4 pins, egen på alle viftene så du kan koble ut 1 og 1 vist du vil. Mener jeg har sett noe viftestyrings utstyr for dette kabinette, men dette må kjøpes utenom.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...