Gå til innhold

TES: The Über Weapon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tok nettopp nettopp en barsk ork oppe i fjellene rundt Suran. Han ville dø "en krigers død", men han kjempet tappert. Han er sykt god. Jeg stakk avgårde, hoppet opp på et hus nede i Suran (slik at han ikke kunne komme å ta meg), og fyrte av med sølvpiler. Dette tok han til slutt.

 

Sverdet hans er fantastisk. Er verdt 110 000, eller noe. :green:

Lenke til kommentar
Du har trappa Vivecs soul ? Hvor mange charge points er det den egentlig gir ? ...

 

Og, er det noen som aner hvilket våpen/item som kan inneholde flest enchantment points ??

Vivecs sjel gir 1000 chargepoints. Så langt har jeg ikke funnet noe våpen som kan enchantes tyngre enn Eboney Staff: 90. Dette holder altså til røffli 170 schock/fire dmg. + soultrapp. Og med guddommelig ladning altså godt over 100 charges... Til sammenlingning kan du legge 21 poeng på dactric dai katana (= feks. 60 schock dmg.) Dette betyr i praksis 2-4 rapp for å kverke en ordinator eller en Golden Saint.

 

Av andre items tror jeg daectric tower shield kan enchantes mest med 226 poeng. Bærer rundt på et sånt, og det gir grisemasse ekstra styrke. Husker ikke eksakt, tror det er +45 eller noe i den dur...

Lenke til kommentar
90 !??!?! damn... det va'kke my... Mener at exquisite ring tok 120... :dontgetit:

Nei, våpen kan generelt ikke enchantes spessielt mye. Ikke armour heller, med noen unntak. Klær og smykker kan vanligvis enchantes med halvparten av verdien, så excuisit ring/amulet gir 120 p., ja.

 

Men husk at cast-on-strike krever VESENTLIG mindre points enn konstant effekt. Følgelig er 90p brukt til cast-on-strike destruktive spells ganske effektive greier likevel...

Lenke til kommentar

Nei nei.... Fikk nappa en Daedric Dai Katana fra en Golden Saint istad :)

 

Så da gikk den sjelen (Golden Saint) med på å enchante det sverdet.. Ble SoulTrap for 3 sekunder og Shock Damage 40-50 for 1 sekund... Kosta 11k da :p men men... må jo cashe ut for detta :)

 

Edit: Var ikke long sword, men dai katana :)

Endret av BaLtOo.
Lenke til kommentar
Nei nei.... Fikk nappa en Daedric Long Sword fra en Golden Saint istad :)

 

Så da gikk den sjelen (Golden Saint) med på å enchante det sverdet.. Ble SoulTrap for 3 sekunder og Shock Damage 40-50 for 1 sekund... Kosta 11k da :p men men... må jo cashe ut for detta :)

For et sverd :scared:

Hehe, du syns det ? :p

 

Du får komme deg inn i telvanni vault da.. for der FIKK jeg faktisk tak i et daedric long sword :wow: beste attack er 1-60 mener jeg.. Og med god skills i longsword.. så, ja :devil: killllll

 

Må bare finne ut hva jeg skal enchante det med :love:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...