Gå til innhold

Sosialhjelp


Anbefalte innlegg

Ble tipset om dette eller noe med sosial et eller annet fordi jeg er sent ute med å søke om aap da det er 14 uker ventetid. Men jeg har endel penger på sparekonto og de er ifra en erstatningssak og er stippulert dvs satt av til nødvendige prosjekter.  Vil disse instansene se dette selv om jeg flytter penger nå over på en annen sin konto?

Endret av xrays
Lenke til kommentar
  • xrays endret tittelen til Sosialhjelp
Videoannonse
Annonse

Ja, så vidt jeg vet krever de kontoutskrifter 3mnd tilbake i tid når man søker sosialhjelp. Men du kan søke og forklare hvor pengene kommer fra og hva de skal brukes til. Det kan jo være at du er heldig og får innvilget sosialhjelp selvom du har de pengene 😊

  • Liker 1
Lenke til kommentar

De er veldig strenge når det gjelder sosialstønad. Har du bil kan du regne med å måtte selge den med mindre du har spesielt behov. Har du hus eller leilighet kan de kreve at du selger denne og leier i stedet. Alle penger du eier som er tilgjengelige må du regne med å måtte bruke før du får stønad.

Sosialstønad er siste utvei når du ikke har noen annen måte å skaffe deg inntekt på. Det er også kun ment som en midlertidig løsning.

Har du jobb eller annen inntekt på vei kan de lempe litt på kravene. Det bestemmes individuellt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...