Gå til innhold

Xbox eller PC til WT og MSFS


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg har sett endel videoer fra Warthunder og nyeste Microsoft Flightsimulator og har blitt veldig imponert over hvor bra grafikken har blitt med årene. Jeg er ikke spesielt interessert i gaming, men veldig interessert i fly og flyvning.

Jeg er på jakt etter en rimelig løsning for å komme i gang med disse spillene. Barnebarnet mitt spiller Warthunder på Xbox koblet til en TV. For meg, med mitt noe reduserte syn, ser skarphet og detalj-nivå helt OK ut.

Jeg vil i første omgang bruke enten en 11 år gammel Philips TV eller en omtrent like gammel Eizo monitor. Begge har 1080 HD oppløsning.

Hva er enklest og rimeligst å komme i gang med - PC eller Xbox?

For 10 år siden hadde jeg ikke noe i mot å lese alle slags manualer/håndbøker. Nå prøver jeg å unngå ting som kommet med digre  ruksanvisninger.

Krever en Xbox like mye "vedlikehold" som f.eks. oppdaterings-mas og anti-virus som en PC? 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enkleste er nok Xbox.

Det finnes også joysticks og slikt som funker på xbox om du vil ha slikt.

Xbox mangler tilgang til gratis fly. Du du nå fly det flyene som kommer med spillet eller kjøpe de flyene som kommer i spillets egen butikk (der noen er bra og andre er direkte lureri) I MSFS.

War thunder hwr jeg ikke spilt. Men det er jo et spill du hovedsakelig spiller mot andre spillere og spillet er laget slik at de vil du skal bruke penger på spillet ved 0 kjøpe dyre fly som er bedre enn andre fly.

 

Om du skulle gå for PC blir det dyrere. Selv i 1080P snakker vi 10 000++ PC for å kjøre alt greit. Men du behøver ikke tenke på ting som antivirus. Windows sitt egent antivirus og firewall er veldig bra og ting som avast og Norton er nå mer til plage enn hjelp.

 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
On 22.4.2024 at 10:51 AM, Gunfreak said:

Men du behøver ikke tenke på ting som antivirus. Windows sitt egent antivirus og firewall er veldig bra og ting som avast og Norton er nå mer til plage enn hjelp.

Riktig, men med kvalifikasjonen at billige ferdig-pc'er ofte kommer forhåndsinstallert med prøveversjoner av masse nag-ware, ofte en aggresiv antivirus med mer.

Da bør man ta en reset av skiten. Heldigvis kan Windows 11 reinstallere seg selv fra kontrollpanelet nå om dagen, så det er ikke vanskeligere enn å nullstille en mobiltelefon eller tablet.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...