Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Rensing av Villavent ventilasjonsanlegg i blokk/sameie?


Anbefalte innlegg

Blokka er 18 år gammel og luftekanalene har aldri vært rengjort. Filter blir skiftet årlig. Styret mener rensing er unødvendig fordi kanalene er helt rene. Da jeg satt i styret hadde vi et firma til å sjekke og de sendte bilder. Det så ikke bra ut, men hvis man forstørrer hva som helst mange nok ganger ser det jo litt vemmelig ut. 
Alle er plaget med unormalt mye støv inne i leilighetene, men det kan ha andre årsaker, dette er midt i byen med mye trafikk.

Jeg vurderer nå å hyre inn noen til å rense bare hos meg, siden ingen andre ser noe nytte i dette. Er det noen som har erfaring eller kompetanse på området som kan gi meg noen råd?

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fekk eit firma til å rense Villaventen i huset mitt, og merka stor forskjell i luftkvaliteten. Fekk se opp i "støvsugaren" til han som rensa og det var rimeleg mykje han hadde fått ut. Det var da va 10 år sidan sist. Tenker for min eigen del at dette er noko ein bør gjere kvart 3-4 år.

Vil det hjelpe å kun rense hjå deg?, er ikkje heile Villavent systemet koblet sammen med dei andre leilighetane?. Om det ikkje er det så er det berre å gunne på. Kosta eit 2-3000 om eg ikkje hugsa feil.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...