Gå til innhold

Hareena

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Hareena sine prestasjoner

21

Nettsamfunnsomdømme

  1. Blokka er 18 år gammel og luftekanalene har aldri vært rengjort. Filter blir skiftet årlig. Styret mener rensing er unødvendig fordi kanalene er helt rene. Da jeg satt i styret hadde vi et firma til å sjekke og de sendte bilder. Det så ikke bra ut, men hvis man forstørrer hva som helst mange nok ganger ser det jo litt vemmelig ut. Alle er plaget med unormalt mye støv inne i leilighetene, men det kan ha andre årsaker, dette er midt i byen med mye trafikk. Jeg vurderer nå å hyre inn noen til å rense bare hos meg, siden ingen andre ser noe nytte i dette. Er det noen som har erfaring eller kompetanse på området som kan gi meg noen råd?
  2. Jeg tror du har rett, det er ikke ventiler i huset. De sa det ikke var nødvendig fordi det hadde Villavent. Trodde man hadde vinduer med ventiler uansett, jeg, men ikke i det huset. En eller annen arkitekt som har lekt seg igjen.🤷🏻
  3. Noen nær meg har kjøpt hus med en gedigen gruepeis og en enkel vedfyringsovn koplet sammen til felles pipe. Peisen fungerer ok trekkmessig sett, mens i ovnen blåser det regelrett feil vei når spjeldet åpnes. Hva er det her vi ikke forstår?
  4. Må kanskje ha noe skum som ikke seiler av straks det blir påført (lakkforseglingen)?
  5. Akkurat ja. Nå har jeg forsyne meg bestilt det også. Fikk påvist rust på den andre bilen min nettopp og da var jeg snar til å booke. Bare det beste er godt nok for min vakre nyanskaffelse. Denne tråden kostet meg sytten tusen😅
  6. Selvsagt og dekkhotell lagrer bare dekk.
  7. Jeg tenker det holder med å bytte framme med bakhjul selv om de er 7 år gamle. De er lagret greit. Det er vel glatt på veiene her ca fire dager i året og med 7mm på forhjula, tenker jeg det holder med småkjøringen i 40-60 soner. (Bykjøring) Jeg holder likevel øynene åpne for gode tilbud framover og dessuten, jeg har da skikkelig bil til ordentlig bilkjøring i tillegg. .
  8. Ja, mønsterdybden på bakhjula er 7 mm. Det betyr at de er slitt ned 1 mm på sju år. Jeg har egentlig ikke bruk for denne bilen heller... Har kjøpt ny. Ville derfor ikke betalt unødig mye, men sikkerheten går jo uansett foran. Jeg bytter om og ser det an, tror jeg.
  9. Jeg har en VW E-Up (forhjulsdrift) og verkstedet har gitt meg beskjed om at jeg må kjøpe nye dekk foran fordi de har kun 4mm mønsterdybde. Dekkene bak er gode som nye. Kan jeg ikke heller bare bytte om og legge på bakdekkene foran?
  10. Tja, hvilket språk er dette? Jeg har funnet Dinitrol. Bilselger sier denne behandlingen ikke påvirker garantien. Valget hos dinitrollene er 1) fullbehandling 2) vognbunnbehandling. Jaha, hva er det disse trollene ikke gir meg om jeg velger alt 2? Kjenner jeg blir takknemlig for stor gårdsplass og sjeldne kuldegrader her jeg bor. Bilpleieinteressen er absolutt oppadgående som følge av denne trådens oppmuntrende bidragsytere.
  11. Nå har jeg hentet min røde rubin fra bilpleien etter behandlingen «ceramic ultra». Den ser virkelig lekker ut, men det er vel det usynlige med en bedre beskyttelse og enklere renhold som teller. Pussig nok sto det bare Porscher parkert der🙂 MEN jeg lider ikke av snobberi og synes min bil er tøffere og mer fornuftig. Nå når jeg har begynt å bevege meg inn i bilpleieverdenen har jeg oppdaget nerdene på jobb og høstet anerkjennelse fra uventet hold😉 Når vi først er i gang: Angående understellsbehandling (dinitrol går ikke ut over garantien) hva pleier folk å velge for en nybil? Fullbehandling? Vognbunnbehandling? Ingen behandling, venter noen år?
  12. Jeg har kjøpt en Skoda Enyaq Sportline 80X iV med mye ekstrautstyr eks AWD og den omtalte dyre lakken. Den som våger å kritisere valget mitt skal dyppes i tjære og rulles i fjær! Hør folkens, innrøm at den er lekker! https://images.app.goo.gl/vY6Mrq8zRXy63tLq6 Det fulgte på en del bilpleienerder her, skulle ønske jeg delte lidenskapen, uansett - takk for alle råd. But I love my car♥️
  13. 🙃 Har vært innom den og ja, men leste noe på et bilforum om produsentgaranti som begrenset seg hvis understellsbehandlig var gjort. Lurer på om det var en Teslasak, det har ikke jeg, sendte en mail til bilselger for å høre hans anbefaling. Han var (heldigvis?) på ferie, men ha ha det blir nok det neste, ja. Bare det beste er bra nok osv. Men helt seriøst, har man først spadd opp cash og kjøpt en splitter ny bil, bør man jo ta vare på den, ikke sant?
  14. Jævlig dyrt å henge på nettet nattestid. Hadde aldri hørt om keramisk lakkforsegling før nå. Bestilte den dyreste som var å oppdrive (9000kr), men i forhold til nybilpris er det jo lite. Bare det beste er godt nok for min røde rubin! Takk tipsene, godtfolk.
×
×
  • Opprett ny...