Gå til innhold

Hente bankid på DnB-kontor


Gjest cf875...494

Anbefalte innlegg

Gjest cf875...494

Jeg har et eldre familiemedlem som ikke har bankid (enda). Ifm en hastesak der man må ha bankid, ble dette bestilt fra DnB for 2-3 uker siden. De sier på den automatiske telefonsamtalen at det tar inntil 7 dager, men den har ikke kommet enda (selv fratrukket påske, er vi godt over tida).

Vedkommende bor i Oslo-området og kan ta seg inn til et DnB-kontor for å hente brikke, men kundeservice påstår at hen må bare vente. Jeg lurer på om det at hen må vente går på vilje og ikke evne.

Så spørsmålet er om noen har relativt fersk erfaring med å hente fysisk en bankid-brikke hos DnB i Oslo eller hvordan man kan "tvinge" det fram hos DnB? Jeg har gjort dette selv en gang, men det er vel en 4-6 år siden. Synes det uansett virker veldig rart om dette ikke er mulig på et av de større kontorene deres.

(Siden dette er eldre folk er det ikke så lett å bytte bank og slikt selv om det hadde løst problemet)

Anonymous poster hash: cf875...494

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har erfart det samme selv og forakten for kunden har blitt et varemerke for DNB.
De har blitt så store at de ikke lenger tar hensyn til forbrukeren og turer frem med apper og løsninger som kun tar hensyn til eget byråkrati og egen strategi. Kunden får bare vente.

Etter at DNB overtok S-banken har den samme ukulturen blitt synlig der også.
En skam for Norges største bank……

  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

Ikke helt det du spør om, men i forbindelse med flytting fra "SBanken et konsept fra DnB", er jeg akkurat ferdig med å bestille bankid fra OBOS banken.

Hele prosessen med å bestille bankid tok totalt 10 arbeidsdager og bestod av:

  • Bestille kodebrikke (tok 4 arbeidsdager).
  • Bestille bankid inkludert mottak av PUM i post i butikk for pass/id sjekk og registrering hos banken (tok 10 arbeidsdager).

OBOS banken sa også at mottak av kodebrikke kunne ta 7 dager... så DnB er åpenbart på overtid i forhold til vanlig leveringstid fra andre banker akkurat nå.

Endret av what_no2000
Lenke til kommentar
Gjest cf875...494 skrev (7 timer siden):

bestilt fra DnB for 2-3 uker siden. De sier på den automatiske telefonsamtalen at det tar inntil 7 dager, men den har ikke kommet enda (selv fratrukket påske, er vi godt over tida).

Jeg ville vedda en femmer på at bestillingen ikke har gått gjennom. Jeg har bestilt ny bankID fra DNB to ganger (riktignok for 6 år siden, og 10 år siden gangen før det igjen), og begge gangene var den "bestilt", men bestillingen hadde ikke gått gjennom og det tok mange, maaaange telefonsamtaler å komme fram til den konklusjonen når jeg endelig traff på riktig menneske som ikke bare sa det som står i "instruksen" deres. 

Jeg, som deg, har vært hos DNB og lånt BankID mens jeg ventet på min nye. Jeg trakk kølapp på Karl Johan, møtte en hyggelig dame som sa "det tilbyr vi dessverre ikke her, vær så god neste". Jeg lette opp informasjonen jeg fikk på e-post, trakk ny kølapp, viste henne hva jeg hadde fått av informasjon, men fikk igjen til svar  "det tilbyr vi dessverre ikke her, du har fått feil informasjon, vær så god neste". 

Med det svaret ble jeg stående rett ved henne, ringte kundeservice, forklarte problemet når jeg eeendelig etter en evighet fikk svar, og de sa "det er bare å møte opp hos DNB på Karl Johan, så får du hjelp med det der", "nei, den tjenesten tilbyr de ikke her", svarte jeg høyt og tydelig, "jeg må signere lånepapirer og en kontrakt I DAG, hva skal jeg gjøre, hvor skal jeg gå siden de ikke vil hjelpe meg her?".

Jeg henvendte meg IGJEN til personen i kø-systemet og sa at jeg hadde kundeservice på tlf som bekrefter at jeg skal få hjelp til dette her,, og at jeg ikke aksepterte noe annet enn å låne bankID med en eneste gang.. Dama forsvinner i 10 minutter, og kommer ut med en ny person som da kunne hjelpe meg, og lånte meg uproblematisk en bankID-brikke jeg kunne bruke mens jeg var i lokalet.

Beste anvendte og minst irriterende 3-4 timene i mitt liv...

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...