Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

valg mellom 2 biler


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

12-15 år gamle biler med god plass og 4wd vil både koste deg ganske mye og de fleste tilfeller gått vanvittig langt, typisk 250-300 tusen km. Dette trenger ikke være noe stort problem da ting har blitt vedlikeholdt, og man er ikke sikker på å få en bra bil selv om den har gått kort. Kun småkjøring, vasket 1 gang i året, byttet olje hver 30 tusen km f.eks. Ville mye heller hatt en nyere bil med høy km som har gått mye varm, f.eks tidligere taxi. Det fins en hel haug med biler som passer dine kriterier, men det er nok mange som har like kriterier som deg og leter etter slike. Samtidig har man ganske stor eksport til utlandet av slike biler som presser prisen opp ennå mer .

Du bør derfor vurdere hvor viktig de ulike kriteriene dine er. Bare kravet om 4wd f.eks vil trolig medføre at du må kjøpe en tilsvarende bil som er 5 år eldre enn om du kjøpte uten. Men biler med 4wd kan likevel være et bedre kjøp fordi de holder seg idiotisk godt i pris gjennom årene. Biler med godt rykte vil være dyre å kjøpe men holde seg godt, typisk toyota. I andre enden, eldre bmw, audi. Midt på treet, volvo. De har mange modeller som passer deg, men du må nok veldig langt ned på årsmodell da dette er populære biler hos mange. 

Lenke til kommentar
flamethower1234 skrev (9 timer siden):

Hva vurderer du det basert på? Du skrev jo at du skulle ha 4x4. Basert på postene dine høres du ikke veldig handy ut så med mindre du er flink til å bruke youtube eller har folk rundt deg som har peiling på bil hadde jeg vurdert noe nyere. Hvis ikke blir det dyrt for deg å dra på verksted hver gang noe går i stykker. 

Ikke så handy når det gjelder bil :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...