Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Etterisolere kaldloft - tips og erfaringer


Anbefalte innlegg

Har lenge tenkt tanken og må snart trå til. Har 10-12cm isolasjon i taket fra 80-tallet, den er fin og ikke komprimert, så har planer om legge nytt lag isolasjon (20cm) på tvers. Men det er kort raftepapp så dette må fikses først, evt fikse det noen steder og bruke en duk for å hindre luft trekke ned i ny isolasjon. Det er valmet tak og W takstoler, så blir mye kutting og greier. Har en del kryssfiner liggende på loftet i sine fulle størrelser (120x240cm) så disse kan kappes til for å lage midlertidig gulv, men må nok opp med 2tom4 i tillegg.

Har sett en del youtube klipp fra jobben og de som utfører har kjempegod plass på sine loft, her er det typisk jævlig trangt ut mot kiste/gesims. Hvor viktig er det med papp/papir på glavaen? Har skjønt at om lufting havner godt over isolasjon og ikke nærme så kan man bruke glava uten papp?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Det var jo veldig lurt med asfaltplate der. Har du et bilde av hvordan det ser ut?
Er vel to mulige løsninger og det er asfaltplate mellom to takstoler evt asfaltplate som strekker seg over flere takstoler i bredden. Men sistnevnte gir vel litt problemer lengst ned og ut mot gesims

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...