Gå til innhold

Komisk vinglete finans-uttalelser


Anbefalte innlegg

I løpet av helgen var det mye styr rundt oppkjøpet av banken i Sveits, og da oppkjøpet var et faktum, ble følgende uttalt:

- For markedet generelt er dette en god nyhet, og vi får da en løsning på problemet. Det har vært stor usikkerhet rundt bankmarkedet i det siste, men det har nå kommet seg inn i en trygg havn. Jeg tror dette kan være slutten på børsuroen som har herjet aksjemarkedene de siste ukene.

Så åpner børsen mandag, går rett i kjelleren, og da kunne vi plutselig lese:

– Dette vil skape mye usikkerhet fremover.

For hver dag som går blir jeg mer og mer overbevist om at disse "ekspertene" bare trekker uttalelsene sine opp av en hatt! 😄

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja du kan nok ikke stole på alle disse uttalelsene, det er ingen som med sikkerhet kan si hvilken vei aksjemarkedet går. Jeg mistenker også noen for overdrive for å få folk til bli så redd at de selger med tap. 

Så går kursene ned, og de kan kjøpe de til lav pris selv. Så beste er å sitte stille I båten, velge noen selskap som er solide, ikke gå i fellen å selge i panikk. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
-Siberian- skrev (7 timer siden):

For hver dag som går blir jeg mer og mer overbevist om at disse "ekspertene" bare trekker uttalelsene sine opp av en hatt! 😄

Det er ingen som kan forutse fremtiden med sikkerhet. Det de driver med er kvalifisert gjetting. Det er gjort mye forskning på, og i snitt så har de mer rett enn feil, men langt i fra der at de har rett alle gangene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...