Gå til innhold

(PL) Kamptråd - Runde 18


Gjest Slettet-PJ426FqLv6

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Emilsen skrev (3 minutter siden):

Ganske latterlig å kun spille 5 minutter tilleggstid her. Håper linja fra VM kommer etter hvert...

Ser ikke helt for meg at PL ønsker det. Blir veldig uforutsigbart for TV-selskapene hvis kamper plutselig spiser 15-20 minutter ekstra av tiden. Påvirker både studiosendingene og programmer som sendes i etterkant. Løsningen på tidsfordrivet er nok å stoppe tiden når ballen ikke er i spill, men det er litt vanskeligere i praksis enn det er i andre sporter.

Men dommerne må virkelig bli bedre til å slå ned på spillere som bruker opp tiden. Noe av det mest irriterende er når keepere skal ta utspark og de har 2 medspillere i boksen helt til rett før tilløpet når det plutselig bestemmes at utsparket skal slås langt og ikke kort likevel. Det er så tullete at dommerne aldri reagerer på det (unntatt ved å holde opp klokka og signalisere at han tar tiden, men likevel bare legger til en brøkdel). 

Lenke til kommentar

Ble veldig baluba når dommeren faktisk gjorde dette i Liverpool-newcastle kampen. Ikke mange som ble fornøyde da grunnet sluttresultatet. 

 

Drøying kommer nok til å fortsette i England grunnet det mr.Pres sier. Ny dommersjef nå i Howard Webb fra nyåret. Kan bli mer åpenhet og endringer da. Gjorde underverker i mls.

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...