Gå til innhold

WGI


Gondul

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

WGI tullinger.

 

Køen for å få solgt lekeaksjene er vel på 5-6 uker nå tror jeg, om ikke mer. WGI har buklandet, som alle med ett snev av logikk innabords har spådd fra dag 1.

 

paster ett innlegg fra VGD som forklarer hva som har skjedd:

 

Jandy [900] 05.01.04 17:57  Er innlegget upassende? Tips oss  Svar På  Endre

Var poeng med splitten at ingen skulle kunne selge aksjer for under 1 chf, eller var det å gjøre aksjen lettere omsettelig for at kursen skulle gå opp ?

 

Ser ut som det første er tilfelle!?

 

 

lubbeleif [2361] 05.01.04 20:46  Er innlegget upassende? Tips oss  Svar På  Endre

Mistenker en miks.

 

Men jeg tror uansett dette var spikeren i kista for aksjespillet. Klart aksjen er litt lettere omsettelig nå, men ikke mye.

 

Vi fikk et overraskende utfall av splitten. Folk drømte om at det samme skulle skje nå som skjedde etter forrige splitt, men det var nok å håpe litt for mye. Ved forrige splitt var det ca halvparten så mange medlemmer. Nå er det plutselig 15 ganger så mange aksjer, med bare dobbelt så mange medlemmer. Det sier seg selv at dette er dødfødt. Kursen gikk raskt ned til 1, og er og forblir liggende der.

 

Jeg har hele tiden stilt spørsmålstegn til hva som ville skje når folk begynte å realisere sine aksjer i aksjespillet. Selv trodde jeg at den magiske grensen for hva som ville føre til en kollaps, var rundt 5% av medlemmene samtidig. Men det har vist seg at selv tiendedelen av dette (<0,5%) var nok. Nå ligger 1,5% av aksjene i spillet til salgs, og salgskøen er på drøyt 3 måneder.

 

Ikke verst dette, når vi tenker på hvor høyt på strå mange WGI-medlemmer har vært, hvor de har skrytt utbetalingssystemet (Pay2) opp i sky, med skryt om at man bare kunne legge ut noen aksjer for salg, og 30 sekunder senere ta ut pengene i nærmeste minibank. Vel, nå er man nødt til å planlegge innkjøp 3 måneder i forveien... Skal man ha penger til påskeferien, så bør man legge ut aksjer for salg nå, og håpe at omsetningen holder seg oppe.

Lenke til kommentar
Det går vel som alle slike spill går...etter en stund er det alt for mange som mister interessen. Det var til og med en kar som skulle seelge meg inn i WGI rett før jul, så de gir ikke opp...hadde en kompis som har tjen seg 100k på det.

Nja, det er ikke nødvendigvis det som skjer. Det som skjer er jo at det blir flere selgere enn kjøpere og aksjen går rett i dass. ett firma som ikke har noe verdiskapning bortsett fra "internett-gambling" og aksjesalg og som har en unaturlig høy lekeaksjekurs vil selvfølgelig gå til ****** når firmaet bak har brukt alle midler for å holde aksjen på ett høyt nivå. Faren ved WGI har alltid vært at systemet ville kollapse når mange av medlemene prøvde å realisere aksjene sine samtdig. Det skjedde nå.

 

Har den kompisen din som har tjent seg 100k fått ut pengene? Har han ikke det har han ikke tjent ei krone.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...