Gå til innhold

Mener norske IT-konsulenter kan bli militære mål i krig: – De vil oppfattes som lovlige mål


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her tøyer de strikken for lovlig stridende litt vel langt. De ansatte i konsulentselskapene er ikke lovlige stridende (og dermed mål) for våre fiender. Kanskje med unntak av et visst naboland, som åpenbart ikke bryr seg om de dreper sivile i Øst-Europa om dagen.

Hvis de sivilt ansatte i konsulenthusene er lovlige mål, så er også følgende lovlige mål (i følge NOF sin definisjon):

Asko-lastebilen med fruktleveranse til messa, Bertel O. Steen-verkstedet som tar reparasjon på Mercedesene, Møller-verkstedet som reparerer pickupene, Norwegian/SAS/Flyr som tar imot bestillinger ved hjemreiser, og alle andre sivile aktører som har avtaler med Forsvaret 🤦‍♂️

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Nå blir det uansett "interessant" om Kina ønsker å eskalere situasjonen etter Nancy Peloni sitt besøk til Taiwan. Om både Kina og USA skal begynne en eskalerende situasjon om hvem som er storebror, så begynner jeg å se konturene til at dette vil knne eskalere enda mere, noe som i første omgang kan føre til enda høyere energipriser.

Om ikke noen besinner seg, så kan vi være på vei mot en tredje verdenskrig. Muligheten for dette gikk ihvertfall ikke ned nå. Og spesielt om USA nå vil svare med å sende sine hangarskip som er i områdene, nærmere Taiwan som svar på Kinas sabelrasling.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...